Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jeanet såldes som sexslav när hon var barn – nu berättar hon sin historia

- 06/06/2016, 15:44
Jeanet såldes som sexslav som barn.
1 av 3

Jeanet såldes som sexslav som barn.

TV3 / Ekstrabladet TV faksimil

Kommunen är förbryllade över hur dåligt hennes fall har hanterats.
2 av 3

Kommunen är förbryllade över hur dåligt hennes fall har hanterats.

TV3

Hon berättar att hon födde ett barn under perioden – som är försvunnen. Hon minns att männen dödade barnet.
3 av 3

Hon berättar att hon födde ett barn under perioden – som är försvunnen. Hon minns att männen dödade barnet.

Ekstrabladet TV faksimil

Danska Jeanet blev också gravid – men ingen vet var hennes barn är eller om det ens lever.

27-åriga Jeanet Pedersens historia har berört en hel nation. I en dokumentär om hennes liv berättar hon hur hon utnyttjades som sexslav under hela uppväxten.

Det är danska TV3 som sänt två avsnitt av en dokumentärserien "Jakten" om hennes liv och de tunga åren hon nu lämnat bakom sig, skriver Ekstrabladet.

Allt fler och fler äldre män ju äldre hon blev erbjöds att köpa sex från Jeanet. Pengarna fick hon själv aldrig någonsin ens se.

I serien berättar hon att övergreppen, våldtäkterna och tortyren var hennes vardag från åtminstone fem års ålder. Så länge hon kan minnas utnyttjades hon av närstående män – och senare såldes hon som sexslav.

När Jeanet 2008 fyllde 20 år upphörde det onda. Då blev tre män gripna av polisen. Männen släpptes dock senare i brist på bevis.

– Jag är mycket förvånad över att det inte kommer fram någon förklaring till vad som skett, säger socialchefen Gitte Løvgren, socialchef i Odsherred, till danska Ekstrabladet.

Det blir dock värre.

I andra delen av serien berättar Jeanet att sju år senare hände någonting som ärrat henne hårt. Under tonåren blev hon gravid och födde ett barn som försvann.

– Vi vet säkert att Jeanet har varit gravid och hon har fött ett barn. Och det finns inget barn, vilket betyder att ett barn saknas, säger Gitte Løvgren till Ekstrabladet.

Jeanet hörde flera gånger av sig till läkare, lärare och kommunen – men ingen lyssnade.

I den starka dokumentären berättar hon att männen som sålde henne, utnyttjade henne och våldtog henne också dödade hennes barn. Att de bröt nacken av dottern efter födseln.