Jeanet såldes som sexslav som barn.
1 av 3
Jeanet såldes som sexslav som barn. - Foto: TV3 / Ekstrabladet TV faksimil
Kommunen är förbryllade över hur dåligt hennes fall har hanterats.
2 av 3
Kommunen är förbryllade över hur dåligt hennes fall har hanterats. - Foto: TV3
Hon berättar att hon födde ett barn under perioden – som är försvunnen. Hon minns att männen dödade barnet.
3 av 3
Hon berättar att hon födde ett barn under perioden – som är försvunnen. Hon minns att männen dödade barnet. - Foto: Ekstrabladet TV faksimil

Jeanet såldes som sexslav när hon var barn – nu berättar hon sin historia

Danska Jeanet blev också gravid – men ingen vet var hennes barn är eller om det ens lever.


27-åriga Jeanet Pedersens historia har berört en hel nation. I en dokumentär om hennes liv berättar hon hur hon utnyttjades som sexslav under hela uppväxten.

Det är danska TV3 som sänt två avsnitt av en dokumentärserien "Jakten" om hennes liv och de tunga åren hon nu lämnat bakom sig, skriver Ekstrabladet.

Allt fler och fler äldre män ju äldre hon blev erbjöds att köpa sex från Jeanet. Pengarna fick hon själv aldrig någonsin ens se.

I serien berättar hon att övergreppen, våldtäkterna och tortyren var hennes vardag från åtminstone fem års ålder. Så länge hon kan minnas utnyttjades hon av närstående män – och senare såldes hon som sexslav.

När Jeanet 2008 fyllde 20 år upphörde det onda. Då blev tre män gripna av polisen. Männen släpptes dock senare i brist på bevis.

– Jag är mycket förvånad över att det inte kommer fram någon förklaring till vad som skett, säger socialchefen Gitte Løvgren, socialchef i Odsherred, till danska Ekstrabladet.

Det blir dock värre.

I andra delen av serien berättar Jeanet att sju år senare hände någonting som ärrat henne hårt. Under tonåren blev hon gravid och födde ett barn som försvann.

– Vi vet säkert att Jeanet har varit gravid och hon har fött ett barn. Och det finns inget barn, vilket betyder att ett barn saknas, säger Gitte Løvgren till Ekstrabladet.

Jeanet hörde flera gånger av sig till läkare, lärare och kommunen – men ingen lyssnade.

I den starka dokumentären berättar hon att männen som sålde henne, utnyttjade henne och våldtog henne också dödade hennes barn. Att de bröt nacken av dottern efter födseln.

/
TV3
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Marabous mjölkchoklad återkallas – mandellarm

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.

Strejkvarsel på Heathrow

1 timme sedan
Gränskontrollanter på den stora Londonflygplatsen Heathrow varslar om strejk i slutet av månaden. Mellan den 29 april och 2 maj väntas över 300 medlemmar i fackförbundet PCS lägga ned sitt arbete och lämna passkontrollen.