1 av 3
2 av 3
3 av 3

Hundratals män skriver till den här singelmamman – här är anledningen

På nio månader gick tvåbarnsmamman ner halva sin kroppsvikt. Något som fick vissa personer att höra av sig.


Tvåbarnsmamman Karyle Thurlow, 36, är just nu en riktigt eftertraktad singelmamma. Varför? Jo, för att hon gått ner otroligt mycket i vikt.

Karyle vägde 120 kilo och levde ett ohälsosamt liv, något som hennes dåvarande man tyckte att hon skulle ändra på.

Efter det bestämde sig Karyle för att gå ner i vikt för att bli en bättre förebild för sina barn. På nio månader gick hon ner halva sin kroppsvikt, alltså 60 kilo.

Tidigare drack hon fyra liter Coca Cola om dagen, men med ändrade matvanor och en promenad om dagen lyckades hon gå ner tjugo kilo – efter det började hon gymma och gick ner ytterligare 40 kilo. Nu är hon personlig tränare, lever hälsosamt och är singel.

Karleys historia har nu gått viralt och singelmamman är nu riktigt eftertraktad. Flera hundra män har hört av sig på Facebook – för att de vill få till en dejt med den snygga mamman.

– Män har frågat om jag vill gå på middag och ett fotbollsproffs har sagt att han kan flyga mig till Melbourne bara för att träffa honom, säger hon till Daily Mail.

Tyvärr är det dåliga nyheter för alla män där ute som är intresserade. Karley är nämligen inte på jakt efter kärleken.

– Till alla män som försöker få kontakt med mig på Facebook; Jag blir verkligen smickrad men jag måste erkänna att jag inte har svarat på några och har ingen plan på att göra det heller, säger hon, skriver Daily Mail.

Vill du läsa mer om viktnedgång? Då är den här artikeln något för dig!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!