Hemska videon visar hur kidnapparen försöker dra ut 13-årig flicka från butik

Det var mitt på dagen som en man försökte dra ut en 13-årig flicka från en matbutik. Nu har polisen gått ut med bilder från övervakningsfilmen.


De chockerande bilderna från en övervakningskamera i butiken visar hur den misstänkte gärningsmannen Craig Bonello tar tag i den 13-åriga flickans arm och försöker släpa ut henne ur butiken, skriver Metro.

Flickan var i butiken för att handla med sin mamma när Bonello gick till attack. Men 13-åringens mamma var inte sen att följa efter kidnapparen.

filmen ses mamman springa efter Bonello och dra sin dotter i benet för att få honom att släppa. En dragkamp inleds med dottern som insats.

Till sist släpper Bonello 13-åringens arm och flyr ut ur butiken. Men turligt nog står den ledig polismannen Craig Callahan precis utanför och tankar sin bil.

– Under mina tio år som polis har jag aldrig sett något liknande, kommenterade Callahan, och tillägger:

– Det var tur att mammans instinkt satte in, hon kan nog ha räddat sin dotters liv i dag, skriver Metro.

Craig Bonello greps på platsen och sitter nu anhållen misstänkt för försök till kidnappning. Se den hemska videon på kidnappningsförsket här under.

Tyckte du det här var chockerande? Något annat som chockat världen är det här klippet på ett par som har sex i en park, precis bredvid ett litet barn.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då är bästa tillfället att söka jobb: ”Konkurrensen minskar”

Rekordmycket eventpengar till Bidens kampanj

Ett insamlingsevent för USA:s president Joe Biden har samlat ihop 25 miljoner dollar, motsvarande drygt 267 miljoner kronor. Det är den största insamlingen någonsin för ett politiskt evenemang, enligt Bidenkampanjen.

Wingefors om miljardförsäljningen: "En lättnad"

Embracer säljer en av sina finaste juveler när man gör sig av med Gearbox. Vd Lars Wingefors beskriver den amerikanska spelutvecklaren som "jätteduktig med väldigt fina varumärken". Men i slutändan så är vi en business och vi måste ta rationella beslut, säger han.

Åklagaren: Mänsklig påverkan bakom skredet

Enligt åklagaren finns det ingen naturlig orsak till att jordskredet vid E6 i höstas skedde. Tre personer med koppling till företag om arbetat i området misstänkts för brott.

Mjölken blir dyrare – Arla höjer priset

Arla planerar att höja priserna på sina produkter den första april. Både mjölken och andra varor kommer bli dyrare.

Jätteanläggning mot koldioxid får ok i domstol

Energibolaget Stockholm Exergi får tummen upp av Mark- och miljödomstolen. Planen är att de ska bygga en av de första anläggningarna för koldioxidinfångning i Sverige