Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peter var på festival – kom tillbaka till tältet och hittade något sjukt

- 30/06/2016, 19:47
Peter hittade främmande föremål i tältet.
1 av 3

Peter hittade främmande föremål i tältet.

Privat / TT

Han tar det med ro.
2 av 3

Han tar det med ro.

Privat

Även om det kanske var lite udda att någon hade "haft kul" i hans tält.
3 av 3

Även om det kanske var lite udda att någon hade "haft kul" i hans tält.

Privat

Det verkar som att någon minst sagt hade roligt i Peters tält när han var på konsert.

Festivalbesökaren Peter Kjær hade en fantastisk måndag på Roskildefestivalen. Vädret var soligt, ölen var kall och umgänget var på topp.

När Peter kom tillbaks till sitt tält efter en konsert med Phlake märkte han att någonting var annorlunda. Någon hade nämligen lämnat skor, shorts och ett par trosor där.

– När jag kom tillbaka konstaterade jag att några personer hade haft det lite kul i mitt tält, säger Peter till danska MetroXpress och fortsätter:

– Det krävs fan stora "balls" för att göra så i annan persons tält.

Peter bryr sig dock inte särskilt mycket om händelsen och bestämde sig istället för att skratta åt det. Givetvis ackompanjerad av en selfie som han sen delade på Facebook. Lägg märke till de svarta trosorna som hänger bakom Peter...

Han har dock inte hittat någon av personerna som ska ha "nuppat" i tältet. Istället har han och polarna fått använda de kvarglömda sakerna.

– Trosorna har vi hängt upp, skorna är bra för att ta sig i genom leran med och shortsen tog någon i lägret.


Ja, visst är det är bra med second hand! Och kanske var det bättre än Håkan Hellström-fanet som fick en överraskning när någon hade bajsat i tältet.

Har du haft sex i ett tält på festival?