Studenten Viktoria, 20, dog i Nice –  här är offren efter attacken

- 15/07/2016, 18:58 -
1 av 3

Sean Copeland och hans son Brodie Copeland är två av offren.
2 av 3

Sean Copeland och hans son Brodie Copeland är två av offren.

Facebook

Ekonomistudenten Viktoria, 20, från Moskva, är ytterligare ett av offren.
3 av 3

Ekonomistudenten Viktoria, 20, från Moskva, är ytterligare ett av offren.

Twitter

84 personer dog, 202 skadades och en hel värld är i sorg. Här är några av personerna som föll offer i attacken i Nice.

Under fredagskvällen dog 84 personer i ett attentat i Nice, Frankrike. 31-årige Mohamed Lahouaiej Bouhlel, som har identifierats som attentatsmannen, körde rakt in i folkmassan på strandpromenaden.

Hittills finns det inga uppgifter om skadade eller döda svenskar, men flera offer har nu identifieras och offentliggörs i media.

Sean Copeland och hans son Brodie Copeland är två av offren. Hill Country Baseball postade en bild på Brodie, med texten "Ingen förtjänar det här ödet, särskilt inte en sådan underbar familj. Ni finns i våra hjärtan, tankar och böner. Vila i frid, Brodie och Sean, ni kommer att blir ihågkomna av många."


Ekonomistudenten Viktoria, 20, från Moskva, är ytterligare ett av offren. En vän som var med henne skadades men överlevde, hon vårdas nu på sjukhus, skriver Buzzfeed.


Bildkälla

Juan dog i attentatet, skriver hans bror på Twitter.

Linda Casanova, 54, från Agno, har bekräftats död av sin bror. Hon var på semester med sin franske make, som överlevde utan skador, skriver The Guardian.


Fatima Charrihi, 84, var på strandpromenaden för att fira nationaldagen tillsammans med släktingar. Hennes son försökte återuppliva henne men enligt läkarna dog hon direkt, skriver Independent.