Mamman ville börja spela Pokémon Go – då lurade sonen henne rejält

Mamman skulle gå fram till kassan och viska: "Jag vill bli den bäste", och allt fångades på film.


Sharon Wall från USA var riktigt sugen på att börja spela det där spelet som alla spelar, du vet Pokémon Go. Hon frågade då hennes son om hur hon skulle gå tillväga. Det skulle hon aldrig ha gjort.

Sonen Nathan bestämde sig för att lura skjortan av sin mamma. Och det är exakt det han även lyckades med. Det är ju helt otroligt att mamman gick på det här.

Mamman skrev då till sonen och frågade honom hur hon skulle skaffa spelet. Sonen svarade att hon behövde åka till en affär och köpa ett kort med en kod. Men inte bara det, för att hon skulle få sitt Pokémon Go behövde hon även gå fram till den i kassan och viska: "Jag vill bli den bäste".


Bildkälla: Facebook

Förvisso trodde inte mamman på sin son till en början. Men Nathan lovade ju att det var sant, och alla mammor vill väl tro på sina söner?

Det skulle hon däremot inte ha gjort.


Bildkälla: Facebook

Nästa dag var då den stora dagen. Sharon skulle äntligen få sitt Pokémon Go. Nathan följde snällt med till affären och drog upp sin telefon samtidigt som mamman stegade fram till kassan för att viska de magiska orden.


Till LadBible säger Nathan att de i affären förstod på en gång vad det var som hände och började skratta. Och enligt sonen kan en hämnd från sin mamma vara på gång.

– Hon tog det bra men hon är övertygad om att hon kommer kunna ge tillbaka.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar du Pokémon Go?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

1 timme sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.