Mannen åt middag på en indisk restaurang.
1 av 3
Mannen åt middag på en indisk restaurang. - Foto: TT
Men det hela blev helt fel när det skulle betalas.
2 av 3
Men det hela blev helt fel när det skulle betalas. - Foto: NTB scanpix
Mannen råkade betala över 11 miljoner i dricks.
3 av 3
Mannen råkade betala över 11 miljoner i dricks. - Foto: Janerik Henriksson/TT

Mannen gick ut och käkade middag – råkade betala 11 miljoner i dricks

Mannan åt middag men när det skulle betalas så blev det helt fel.


En man var ute och åt en måltid för ungefär 1 100 kronor på en indisk restaurang i Inverurie, Skottland.

Men när notan kom så blev det helt fel. Ägaren råkade nämligen dra alldeles för mycket pengar från mannen i dricks. Hur mycket undrar du nu? Ungefär 11 355 000 kronor.

Gästen stoppade in kortet i maskinen och pengarna hann dras från kortet innan ägaren märkte vad han hade gjort. Han fick då gå tillbaka till bordet och berätta vad som hänt – att mannen ätit kanske den dyraste måltiden i hans liv.

Det hela gick att lösa då gästen ringde upp baken och fick tillbaka pengarna. Han betalade sedan för maten och gav lite dricks, skriver Evening Express.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ger du mycket i dricks?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Man hotade sajt – polis hittade stor mängd knark

USA:s senat: Ja till Ukrainastöd

Senaten i USA:s kongress röstar ja, efter representanthusets ja i helgen, till ett stöd på nära 61 miljarder dollar till Ukraina. Kiev har väntat på det sedan i höstas för att stå emot Ryssland.

Rysk robotattack mot Charkiv

Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

2 timmar sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

3 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.