Karina, 30, kom aldrig hem från joggingturen – blev strypt till döds

Troligen rör det sig om ett sexuellt övergrepp som slutade med att Karina Vetrano blev strypt till döds.


Karina Vetrano, 30, var ute och joggade varje dag. Men det var när hon inte kom hem efter en springtur i New York, USA, som hennes pappa blev orolig. Han rapporterade henne saknad till polisen runt 17.00 på tisdagskvällen.

Polisen hittade hennes kropp gömd i ett kärr i Howard Beach, Queens, samma kväll. Utredare i fallet tror att det rör sig om ett sexuellt övergrepp som slutade i att gärningsmannen ströp Karina till döds.

Hon ska även ha skickat ett sms till sin vän under övergreppet där det ska ha framgått att sexuellt våld var inblandat, rapporterar Daily Mail.

Hennes pappa berättade i ett förhör att han tidigare sagt åt henne att inte jogga i samma område där hennes kropp hittades. Även grannar ska ha sagt att platsen ska ha varit opålitlig.

På grund av en skada kunde Karinas pappa inte följa med ut och jogga, vilket han tidigare alltid gjort.

Polisen i New York letar intensivt efter att hitta mördaren men i nuläget finns varken någon misstänkt eller några spår, rapporterar Daily Mail.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Längsta svackan på Wall Street sedan oktober

Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.