Mördaren är fortfarande på fri fot.
Mördaren är fortfarande på fri fot. - Foto: Instagram/Twitter

Karinas mördare är fortfarnande på fri fot – nu utlovas belöning

Karina ska ha blivit utsatt för sexuella övergrepp och sedan strypt till döds.


Det var på tisdagseftermiddagen som Karina Vetrano, 30, gick ut för att jogga i New York. Men när hon inte kom hem blev hennes pappa orolig och larmade polisen. Samma kväll hittades hennes kropp, hon ska ha blivit utsatt för sexuella övergrepp och sedan strypts till döds.

Mördaren är fortfarande på fri fot och polisen i New York har nu gått ut med en belöning på 2 500 dollar till den som vet något om fallet som kan leda till ett gripande, skriver Cbc news.

Pappan ska tidigare ha varnat Karina för området och även grannar ska ha sagt att området varit osäkert. Tidigare hade hennes pappa alltid följt med ut på joggingturerna men kunde inte den här gången på grund av en skada.

Händelsen har skakat om befolkning och under onsdagen hölls en vaka.

– Det är en fruktansvärd tragedi. Det är skrämmande eftersom jag cyklar varje dag precis den vägen där hon sprang, sa en granne till Cbc news.

Det är fortfarande oklart om Karina kände personen som mördade henne. Runt om i staden sitter nu affischer uppe om att en belöning utbetalas till den som har information i hopp på att mördaren ska hittas.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!