En 14-årig flicka hamnade i koma efter att ha kysst en kille på en nyårsfest.
1 av 3
En 14-årig flicka hamnade i koma efter att ha kysst en kille på en nyårsfest. - Foto: TT
Under kyssen smög han ner ecstasy i hennes mun.
2 av 3
Under kyssen smög han ner ecstasy i hennes mun. - Foto: SVENSKA DAGBLADET
Mamman kräver nu att han ska hamna i fängelse.
3 av 3
Mamman kräver nu att han ska hamna i fängelse. - Foto: Jessica Gow / Jessica Gow/TT

Flicka hamnade i koma efter kyss – kille smög ner droger i hennes hals

Den 14-åriga flickan frågade vad det var han smög ner i hennes hals och fick svaret "eccies".


En förkrossad mamma kräver nu att en fotbollsspelare ska dömas till fängelse. Han smög ner en ecstasytablett som kallas Nintendo i hennes 14-åriga dotters mun på en nyårsfest.

– Min dotter kastade sig ur sjukhussängen och kröp på golvet, säger mamman till The Mirror när hon berättar om de hemska scenerna från när dottern blev drogad.

– Det var som taget ut skräckfilmen "The Exorcist". Hon var svart och blå, säger mamman och fortsätter:

– Vi försökte hålla om henne för att hon skulle vara trygg. Men hon hallucinerande och trodde att det kom saker ut ur väggarna som skulle ta henne. Hon sa mamma, mamma, hjälp mig, få det att sluta. Hennes ansikte var så svullet, det såg ut som hon hade varit med i en bilolycka.

Fotbollsspelaren och flickan träffades på en fest där de började kyssas, under kyssen smög den misstänkte ner ett piller i flickans mun. Hon svalde det och frågade sedan vad han hade stoppat i hennes mun. Han svarade "eccies" enligt åklagaren.

Hon ska sedan ha letat efter sina vänner för att få hjälp. Enligt vännerna ska hon ha gått in på toaletten med killen och kommit ut i ett fruktansvärt tillstånd.

Läkarna på sjukhuset satte dottern i koma och chansen på att hon skulle överleva var 50/50. Även risken för hjärnskador på grund av svullnaden var stora. Flickan låg inne på sjukhuset i fyra dagar och fick intravenös behandlingar två gånger om dagen.

Efter händelsen slutade flickan socialisera sig. Hon sa upp sig från sitt jobb efter att ha stött på killen. Enligt personer ska han inte ha menat något illa och inte heller varit medveten om vilken effekt tabletten skulle ha på henne, skriver The Mirror.

Det var förra veckan som fotbollspelaren erkände att han smög ner pillret den 1 januari 2014 och han kommer att dömas senare denna månad.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/
/
/
/