Mamman bad folk skicka sonen födelsedagskort: "Han har inga vänner"

Ollie fyller snart 15 år. När mamman upptäckte att han gjort födelsedagskort till sig själv bad hon om hjälp.


Födelsedagar ska vara något att se fram emot. Att fira brukar vara härligt, men när sonen Ollies 15-årsdag närmade sig gjorde mamman Karen Jones en hjärtskärande upptäckt.

Ollie, som har autism, hade gjort födelsedagskort till sig själv – för att han älskar att öppna kuvert. Det vore förstås inte lika rörande om det inte var för att Ollie saknar vänner och har en väldigt liten familj. Han får alltså alltid väldigt få grattiskort på sin dag.

Men mamma Jones har gjort vad hon kan för sonen. På Facebook har hon bett folk att skicka kort till sonen så att han ska ha något att öppna.


"HJÄLP?? Min autistiske son är snart 15... Han berättade just för mig att han älskar att öppna kort så mycket att han har gjort ett par stycken till sig själv. VI är en liten familj och han har inga vänner så han får väldigt få..." skriver mamman.

Och det fungerade. Inlägget har fått runt 1000 kommentarer och nästan alla skriver att de ska eller har skickat grattiskort till Ollies födelsedag som är nu på söndag.

Tycker du att det här var fint måste du läsa om Hallee som firade sin 18-årsdag ensam, men sedan möttes av det här. Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Son
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du att få födelsedagskort?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Utökade EU-sanktioner mot Iran på väg

Marabou återkallar mjölkchoklad efter larm

Marabous mjölkchoklad kan innehålla spår av mandel och vissa förpackningar återkallas, meddelar ägarbolaget Mondelez.

Bryssel stoppar ytterhögerns möte – kritiseras

Myndigheterna i Bryssel har stoppat ett möte med europeiska politiker från ytterhögern, med hänvisning till säkerheten. Bland talarna fanns bland andra den kontroversielle brittiske EU-kritikern Nigel Farage och Ungerns president Viktor Orbán.

Flöjtkråkan och hunden – återförenade vänner

Den osannolika vänskapen mellan en fågel och en hund i australiska Queensland får fortsätta. Kompisarna har hundratusentals följare på Instagram, men deras vänskap blev för några veckor abrupt avbruten.

Polisen i Karlstad rapporterar om brand

1 timme sedan
"Det brinner i ett flerfamiljshus i Skåre", skriver polisen på sin hemsida.

Trump startar strömningstjänst

1 timme sedan
Ex-presidenten Donald Trumps mediekoncern Trump Media & Technology Group ska lansera en strömningstjänst – samtidigt som bolaget fortsätter att rasa på USA-börsen.