Man spottade sjuksköterska i ansiktet: "Jag har aids, nu har du det också"

En sjuksköterska försökte hjälpa honom när han blev arg och spottade personen i ansiktet.


Leslie Francis Marks kom in på Toowoomba Hospital i Queensland, Australien, i augusti 2015. Under sitt besök blev han arg och spottade en sjuksköterska i ansiktet när hen försökte hjälpa honom. Efter att han spottat personen i ansiktet ska han ha sagt att han hade aids och att sjuksköterskan nu var smittad.

När han fick frågan vad som var fel hade han sagt "står det inte i brevet" som han hade lämnat till sjuksköterskan, rapporterar Daily Mail.

Mannen blev då ombedd att gå och komma tillbaka när han hade lugnat ner sig. Det var när han blev eskorterad ut från byggnaden som han spottade sjuksköterskan i ansiktet och sa: jag har aids, nu har du det också.

Polisen kom till platsen och grep mannen. Men han fortsatte vara aggressiv och försökte även spotta på poliserna.

I tingsrätten erkände han sig skyldig till tre fall av grov misshandel. Domaren Deborah Richards dömde honom till sex månaders fängelse men dömde att hans dom skulle bli upphävd i ett år efter att han suttit två månader, rapporterar Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polens president stoppar dagen efter-piller

Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.

Polisen i Oskarshamn rapporterar om trafikolycka

"En personbil kolliderar med ett rådjur på E22 i höjd med Oskarshamn.", skriver polisen på sin hemsida.

Ica-chefens svar på kundernas hårda kritik mot nya varan: ”Våga prova”

1 timme sedan
Ica har fått hård kritik efter lanseringen av den nya "hushållsfärsen". Nu svarar matjätten på kundernas negativa kommentarer.

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

1 timme sedan
Polisen har gått ut med en internationell efterlysning efter en man som misstänks ha legat bakom dödsskjutningarna i Farsta i södra Stockholm den 10 juni förra året, enligt uppgifter till Aftonbladet.