Tisdag 27 Jul
Stockholm

Man på sexklubb försökte byta ut glidmedel – mot frätande syra

Mannen ska ha försökt smyga in saltsyra i glidmedelsbehållarna på klubben.
1 av 2
Mannen ska ha försökt smyga in saltsyra i glidmedelsbehållarna på klubben. Foto: https://www.flickr.com/photos/rooz739/3103157866 och https://www.flickr.com/photos/maticulous/2552655853
Saltsyra är en frätande syra som kan orsaka svårläkta sår.
2 av 2
Saltsyra är en frätande syra som kan orsaka svårläkta sår. Foto: https://www.flickr.com/photos/maticulous/2552655853

Den 62-årige mannen greps på plats efter att han försökt fylla en av glidmedelsbehållarna med frätande syra.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En 62-årig man från Australien har gripits då han försökte fylla frätande saltsyra i glidmedelsbehållare på en så kallad bastuklubb för män som har sex med män i Sydney, skriver Sydney Morning Herald.

Mannen hölls kvar av väktare efter att ett alarm började tjuta. Alarmet hade installerats efter att klubben tidigare varit med om liknande händelser. Vakterna höll sedan kvar mannen tills polis kunde komma till platsen.

Det var först okänt vilken klubb det rörde sig om, men enligt Sydney Morning Herald var den utsatta klubben Aarows badhus. På hemsidan beskrivs badhuset som "en säker, avslappnad miljö där homosexuella och bisexuella kan mötas och socialisera tillsammans 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan".

Saltsyra är en frätande syra som kan skapa svårläkta sår på huden om det inte tvättas bort direkt. Lyckligtvis skadades ingen på klubben denna gång.

Mannen är nu gripen misstänkt för att haft uppsåt att skada andra genom att ta den farliga vätskan till lokalen. Han är också misstänkt för att ha kört bil med ett indraget körkort.

Nyheter24 har tidigare skrivit om att analsex kan leda till inkontinens.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela