Amy gillade inte hur hon såg ut på sin mugshot.
1 av 2
Amy gillade inte hur hon såg ut på sin mugshot. - Foto: Facebook/ 7News Sydney
Hon bad då polisen att byta till en mer smickrande bild.
2 av 2
Hon bad då polisen att byta till en mer smickrande bild. - Foto: Facebook/ 7News Sydney

Amy var på rymmen från polisen – bad om en ny mugshot

När en lokal tv-station gick ut med Amys mugshot efter att hon rymt bad hon kanalen att byta till en mer smickrande bild.


18-årige Amy Sharp från Australien satt anhållen för ett mindre brott när hon den 19 augusti flydde från ett häkte. En lokal tv-station la då up Amys mugshot så att allmänheten kunde hjälpa till i jakten på 18-åringen.

Men Amy gillade inte bilden som polisen tagit på henne. Hon gillade den så lite att hon bad om att tv-stationen skulle byta bilden till en anna skriver Mashable.


I kommentatorsfältet skickade Amy en ny bild som hon onekligen tyckte betydligt bättre om och la till texten: "Kan ni snälla använda det här fotot istället, tack."

Bildkälla: Facebook 7 News Sydney

Hennes önskan blev väldigt poppis och har fått över 50 000 likes på Facebook. Kanalen bytte däremot aldrig bild och istället så blev hon gripen på nytt under lördagen skriver Mashable.

Det är oklart om hon fick ta ett nytt mugshot på polisstationen.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde hon ha fått byta bild?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Telia-anställd stal mobiler för 2,1 miljoner: "Systematiskt"

Kryptokungen – från kändisvärlden till fängelse

Han byggde ett mångmiljardimperium och umgicks med politiska kändisar som Tony Blair och Bill Clinton. Det var en framgångssaga med bara ett fel – allting byggde på en rad lögner. Nu väntar 25 år i fängelse för Sam Bankman-Fried.

Deklaration 2024: Här är personerna Skatteverket kollar extra i år

Varje år gör Skatteverket riktade kontroller inom vissa områden. Har du koll på vilka privatpersoner som kollas extra i årets deklaration?

Nytt avtal för akademiker i kommuner och regioner

Facket och arbetsgivarna har kommit överens om ett nytt avtal för drygt 76 000 akademiker som jobbar i kommuner, regioner och kommunala företag.

25 års fängelse för svindlaren Bankman-Fried

Den tidigare kryptovalutakungen Sam Bankman-Fried döms till 25 års fängelse av en federal domstol i New York. Jag kastade bort allt och det hemsöker mig varje dag, säger 32-åringen i rätten.

Amazons försäljning rasar – i Sverige

Svenskarna överger Amazon, ser det ut som enligt den senaste rapporten till Bolagsverket. Men kanske lyckas man vända trenden med ny AI-teknik.