20-åringen kan inte ha sex – har tio gånger så stor penis än normalt

Den ovanliga sjukdomen har inget namn och mannen ska vara det enda rapporterade fallet.


Den här 20-åriga mannen kan inte ha sex på grund av den ovanliga sjukdomen. Han har en penis som är tio gånger så stor än vad som är normalt.

Sorence från Afrika bor hos sin mormor och har gjort den ända sedan han var liten då hans föräldrar dog när han var fem år gammal. När har var tio år upptäcktes sjukdomen och han blev behandlad för den ovanliga sjukdomen och genomgick en operation. Till en början hjälpte det men efter ett tag började hans penis att svälla och är i dag mycket större.

På grund av sjukdomen kan mannen inte ha sex eller få barn, vilket är allt han vill göra, enligt Buzz Kenya. Mannen kan inte jobba och har hoppat av skolan på grund av att andra människor retar honom. Hans familj försöker nu att hitta andra medicinska åtgärder för att få ett stopp på hans lidande.

Den ovanliga sjukdomen har i dagsläget inget namn och Sorence är det enda rapporterade fallet. Familjen hoppas nu på att folk kan hjälpa till att finansiera kommande kostnader, skriver Daily Mail.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

1 timme sedan
Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.