Joy gick runt naken hemma – då fick hon ett brev från grannarna

- 08/09/2016, 09:47
Joy gick runt naken hemma.
1 av 3

Joy gick runt naken hemma.

Facebook/Privat

Då skrev grannarna ett brev till henne.
2 av 3

Då skrev grannarna ett brev till henne.

Facebook

Joy Frederikke Lundgreen.
3 av 3

Joy Frederikke Lundgreen.

Privat

Än så länge har grannarna inte fått något svar på sitt brev till Joy.

Det var efter att danska Joy Frederikke Lundgreen gick runt naken hemma som hon fick ett lite annorlunda brev av grannarna.

"Hej Frederikke. Vi bor på andra sidan av gården och vi skriver det här för att vi har en liten sak vi vill be dig om. Vi har länge tänkt på din brist på blygsamhet i köket. Vi skulle därför bli väldigt glada om du bara kunde vara lite mindre naken där framöver, eftersom vi har en son på åtta år som tycker det är väldigt spännande att titta på det. Tack för hjälpen. Vänlig hälsning", skrev de i brevet.

Det var nämligen så att familjens son inte kunde sluta kolla när Joy gick runt utan kläder hemma.

– Jag tycker egentligen att det är lite löjligt. Jag kan förstå att människor har olika tankar om nakenhet, men när man är naken i sitt hem och inte har sex framför fönstren, så tycker jag att det är en lite förskräckt och gammeldags tankegång, säger Joy till Metroxpress.

På Facebook publicerade hon en bild på brevet och nu har hon fått många kommentarer. Bland kommentarerna håller vissa med Joy och vissa håller med hennes grannar.

– De flesta tycker att det är väldigt underhållande och skämtar om brevet, men det finns de som tycker att man kan dra för gardinerna eller sätta på sig kläder, när man går runt i köket, skriver hon i bloggen.

– Jag går naken hela tiden. Jag tänkte över det lite, men så sent som i dag gick jag naken runt med bara en handduk runt håret, säger Joy till MetroXPress.

Något svar på sitt brev har familjen inte fått och Joy tänker inte sluta att gå runt naken i sitt hem.

Brukar du också gå runt naken hemma?