Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Någon snodde 26-åriga Emmas bilder – för att själv försöka få en dejt

- 12/09/2016, 17:08 -
1 av 3

Privat/Tinder

2 av 3

Faksimil Tinder

3 av 3

SWNS:South West News Service / Hull Daily Mail / SWNS.com

26-åriga Emmas bilder snoddes och publicerades på olika dejtingsajter. I profilerna stod att hon "inte sökte något seriöst".

Vad skulle du gjort om någon låtsades vara dig på olika dejtingsajter?? Med både ditt namn och bild?

Detta hände 26-åriga Emma Louise Jones som arbetar på den brittiska radiostationen Viking FM.

Emma blev chockad när hon fick veta att någon har startat en profil med hennes bilder på Tinder.

– På Tinder är jag 22, vilket är ganska smickrande, berättar Emma för The Sun.

I profilen hade de skrivit att hon letade efter att "ha kul".

Men det är inte första gången Emmas bilder cirkulerar på olika dejtingsajter och sociala medier. Hennes vänner har flera gånger hört av sig när de stött på personer som låtsas vara henne. Dessutom skriver de att hon inte söker något seriöst förhållande, utan bara sex.


– Det har hänt några få gånger att de har skickat en profil med mig under ett annat namn, som en skärmavbild efter att de har sett mig på Tinder, berättar hon.

I början brukade Emma skratta åt det men sedan blev hon orolig. Vad hade fejkprofilerna egentligen skrivit till de som de chattade med?

För att förhindra att fler snor hennes bilder har hon gjort sin Facebookprofil så privat som möjligt, men det är fortfarande svårt att stänga ner konton. Det gör henne frustrerad.

– Vad är det för bisarr person som tänker "jag tänker låtsas vara någon annan och försöka få en dejt" för den personen kommer ju ändå inte dyka upp, så vart vill de komma med det? Hur långt tänker de låta det gå? säger Emma till The Sun.

Även 20-åriga Saga blev bestulen på sina bilder – som användes för att sälja sex.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Har det här hänt dig?