Här slaktar IS sina fångar som djur – i den värsta videon någonsin

- 13/09/2016, 17:14 -

Varning för obehagliga bilder. Terrororganisationen IS blir mer och mer brutal i sina filmen, den här är det värsta vi sett.

Det är människor som IS anklagar för att vara spioner åt bland annat USA som avrättas i den senaste propagandavideon. Det är riktigt obehagliga scener i den här videon, det börjar med att alla fångarna leds in i ett hus i Deir ez-Zor i nordöstra Syrien.

Fångarna bär de traditionella orange overallerna och deras händer är sammanbundna bakom ryggarna. Männen behandlas verkligen som djur och slängs brutalt ner på golvet. I rummet ser man flera krokar i taket och där börjar IS-soldaterna hänga upp männen, upp och ner, i krokarna.

Efter att IS-terroristerna talat in i kameran börjar slakten, en efter en skär de halsen av männen på krokarna. Det här är den värsta IS-videon vi sett.

Vissa avrättningar är mer brutala än andra, en man får först se sin kamrat avrättas på nära håll för att sen själv få halsen avskuren.

Tidigare i veckan skrev Nyheter24 om en skrämmande film som visade huset där IS höll sina rättegångar, där fanns bland annat burar för människor. För någon vecka sedan kom en ny film som visade svenskar som stred för IS.