Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här ska pedofilen träffa en 14-årig flicka: "Var redo för sex"

- 21/09/2016, 12:36

Mannen chattar med vad han tror är en ung flicka för att ha sex. När de ska ses väntar någonting helt annat.

Under flera veckor kontaktar den äldre mannen en flicka på bara 14 år. Eller det är vad han tror, bakom den fejkade bilden av en ung flicka finns en man som avslöjar pedeofiler och lägger ut filmerna på nätet.

Mannen säger att han vill träffa ”flickan” efter skolan och ”hon” svarar att hon kommer ha skoluniform på sig. Mannen svarar att han kommer ha en röd tröja på sig och är lätt att känna igen.

Inför mötet frågar ”flickan” vad de ska göra när de ses, hon skriver att hon inte ”gjort så mycket”. Mannen säger då att han ska lära henne allt om sex och att hon ska vara redo för att ha sex med honom.


När mannen kommer till mötesplatsen väntar istället ”Coffs Coast Pedo Hunter” med sin kamera. När pedofilen blir konfronterad framför kameran vill han inte erkänna någonting alls, sen flyr han ut ur gallerian genom att bland annat hoppa över ett staket. "Coffs Coast Pedo Hunter" säger hela tiden till mannen att det finns bevis mot honom, att alla chattar finns sparade.

Den lokala polisen i New South Wales i Australien har sett filmen men säger i en kommentar att de har några fler bevis mot mannen. Samtidigt ber man allmänheten att lämna över såna här fall till polisen i stället för att ta lagen i egna händer, skriver The Sun.

Nyheter24 har vi flera tillfällen berättat om liknade "pedofiljägare", bland annat om kvinnorna som avslöjade en hemlös man som ville ha sex med en 11-årig flicka.