Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han behöver inte längre ringa polisen ett dygn före sex – trots tankar om att strypa kvinnor

- 24/09/2016, 19:43
Mannen har fortfarande krav på sig att kontakta polisen när det gäller sex.
1 av 2

Mannen har fortfarande krav på sig att kontakta polisen när det gäller sex.

BBC / TT

Hans fantasier om att döda kvinnor under sex har framkommit.
2 av 2

Hans fantasier om att döda kvinnor under sex har framkommit.

BBC

Det har också framkommit att mannen fantiserat om att strypa kvinnor till döds under sex.

Tidigare i år skrev flera medier, däribland Nyheter24, om en man i York, England, som måste ringa polisen 24 timmar innan han ska ha sex. Nu har nya uppgifter avslöjat mannens mörka fantasier.

Anledningen till att mannen behövde kontakta polisen var ett "riskabelt sexbeteende" till följd av sitt intresse för sadomasochism och fetischklubbar. Mannen friades tidigare från en misstänkt våldtäkt. Det var då som mannens intressen uppdagades för polisen.

Mannen, som heter John O'Neill och är 45 år, behöver inte längre ringa polisen 24 timmar innan, beslutade en domstol. Men mannen är inte fri från sin "sexual risk order", skriver brittiska Metro.

Mannen ska fortfarande kontakta polisen innan sex – men nu istället "så snabbt som det är praktiskt". Dessutom måste ytterligare en person vara med när mannen besöker läkare. Han får inte heller diskutera sina sadomasochistiska fantasier med vårdpersonal, skriver BBC.

I ett polisförhör ska John O'Neill pratat om att han brukar fantisera om att strypa en kvinna tills hon svimmar – och sedan tänka mycket på att faktiskt döda henne.

Läs också om en misstänkt 47-åring som tros ha hållit flera kvinnor i fångenskap i ett ödehus i Halmstad.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Är det bra med "sexual risk orders"?