Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barnen lämnades ensamma i en halv minut – nu berättar mamman om mardrömmen

- 08/10/2016, 19:00
Hon lämnade sina barn ensamma i en halvminut.

Hon lämnade sina barn ensamma i en halvminut.

Instagram

Småbarnsmamman Siobhan lämnade barnen ensamma i badkaret i knappt 30 sekunder.

Den australienska småbarnsmammans Siobhan Rennie, 36, berättade både på sin blogg och på sitt Instagram-konto om en obehaglig upplevelse. Enligt The Sun ska mamman själv ha kallat berättelsen för det svåraste hon någonsin skrivit.

Hennes son Harry, 2, och den snart ettåriga dottern Aofie satt i badkaret när Siobhan kom på att hon hade lite tvätt att göra.

– Jag gick bara runt hörnet för att hänga upp en av min mans skjortor på tork. Jag hörde inget speciellt, bara lite plaskande.

Bilden kan inte visas :(

När mamman kom tillbaka till badkaret knappt en halv minut senare så låg Aofie under vattnet och Harry skrattade.

– Jag slet henne så fort ur vattnet och höll henne mot min kropp. Hon hostade och skrek. Harry förstod plötsligt att det inte var lek längre, skriver hon.

Som tur var så klarade sig dottern. Men mamman klandrar nu sig själv för det som hände och menar att hon aldrig skulle ha lämnat dem ensamma i badkaret eftersom det hade kunnat sluta illa.

Bilden kan inte visas :(

– För det är så många där ute som kommer att tycka att jag är en dålig mamma. För ni skulle ju aldrig göra det här, eller hur?

Hon berättar nu om mardrömmen för att varna andra föräldrar att man aldrig någonsin ska lämna sina småbarn ensamma i badkaret.

– Jag är säker på att många kommer att döma mig nu, och vill näthata mig. Kör på bara. Inget ni säger kommer få mig att må sämre än vad jag redan gör, skriver hon.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.