Gravid 12-åring togs till sjukhus – mannen sa att hon var hans 20-åriga fru

- 09/10/2016, 22:27

TT/Google Maps

En 12-årig flicka tog tills sjukhuset av en 40-årig man och en annan kvinna som hävdade att hon var flickans svärmor.

En man har blivit gripen i Kina efter att ha tagit sin gravida, och enligt honom 20-åriga "fru", till ett sjukhus. Men på sjukhuset visade det sig att hon bara var 12 år gammal.

Flickan, som inte nämns vid namn, togs till Xuzhou City Central Hospital av den 40-åriga mannen och en annan kvinna, som sa att hon var flickans svärmor. De hävdade att flickan var gravid i tredje månaden och behövde göra en rutinkoll för att se att fostret mådde bra.

Läkarna på sjukhuset försökte prata med flickan men eftersom hon inte talade mandarin så fick de inga svar, skriver Mirror.

– Det är uppenbart att hon bara är ett barn och absolut inte nära 20-årsålder, ska en i personalen ha sagt.

Deras misstanke blev bara starkare när mannen ska ha sagt att han tog flickan till sjukhuset för att göra en rutinkoll och att läkarna skulle göra sitt jobb i stället för att ställa så många frågor.

När polisen anlände till sjukhuset kom det fram att flickan inte hade något kinesiskt ID och de konstaterade att hon kom från Sydostasien, men det är fortfarande oklart vart flickan exakt kommer ifrån.

Utredare i fallet misstänker nu att flickan blivit kidnappad eller såld från ett annat land, då det hänt flera gånger att tjejer från Vietnam blivit köpta, skriver Mirror.

Fler undersökningar kommer nu att göras för att ta reda på mer fakta.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.