Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjuven har ett ben och sitter i rullstol – försöker ändå sno en tvättmaskin

- 10/10/2016, 12:55

Det här är ju faktiskt imponerade korkat. Inbrottstjuven lyckas fixa översvämning och få med sig en tv.

Att sitta i rullstol kan vara jobbigt och det kan vara ett stort hinder livet. Samtidigt finns det killar som äventyraren Aron Andersson som åkte skidor till Sydpolen trots att han sitter i rullstol.

En annan kille som inte låter rullstolen hindra honom är Michael Flanagan i Stockton, England. Dock har han valt en karriär som kanske inte är den bästa.

I augusti förra året gjorde Flanagan inbrott i ett hus genom att slå sönder en ruta och klättra in. På övervakningsbilder kan man sen den hur Michel trots att han bara har ett ben lyckas klättra in genom rutan och få rullstolen med sig.

Väl inne i huset försöker han sno med sig en tvättmaskin. Det slutar med att han lyckas skapa en översvämning och får rulla ut i vardagsrummet. Där tar han en tv och lyckas på nått sätt smita från platsen med den.

Flanagan kunde senare gripas efter att hans hyresvärd känt igenom honom på bilderna. Nu väntar fängelse i 26 månader för den här rullade tjuven, skriver Mirror.