Paret hittades mystiskt döda.
1 av 3
Paret hittades mystiskt döda. - Foto: Twitter/Fox/Pexels
Det finns ingen teori om hur de dött.
2 av 3
Det finns ingen teori om hur de dött. - Foto: Twitter/Fox
Med mat från Taco Bell bredvid sig. Orörd mat.
3 av 3
Med mat från Taco Bell bredvid sig. Orörd mat. - Foto: Ap

Mystiskt dödsfall skakar staden – paret låg på golvet bredvid oäten snabbmat

Polisen har inte hittat någonting i närheten som kan koppla någon form av våld eller droger till dödsfallet.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det gifta paret Cameron och Courtney Hulet, 28 och 20 år, låg på sitt vardagsrumsgolv i Michigan, USAnär en granne fick syn på dem. Paret brukade lämna sin ytterdörr öppen regelbundet så grannen trodde bara att de sov eftersom de gnolade och stönade lätt.

Twitter/Fox

Paret sov inte. När grannen kollade till paret senare under natten så låg de helt stilla bredvid varandra utan att andas. Bredvid sig hade de påsar med mat från snabbmatsrestaurangen Taco Bell. Helt orörda, rapporterar Washington Post.

TT

Polisen började att leta efter pillerburkar, efter injektionsnålar, efter inbrott och efter eventuella spår av våld, men ingenting. Dödsfallen har skakat polisens utredare som beskriver det som "märkligt" och i nuläget finns det inga konkreta teorier som håller.

Det fanns marijuana i lägenheten uppdelat i mindre påsar troligtvis för försäljning, men polisen tror inte att det har någonting med deras död att göra.

Paret flyttade nyligen in i sin lägenhet och brukade ofta bråka högljutt med varandra. Två små barn togs nyligen ifrån paret och sattes på fosterhem kort innan dödsfallen. Camerons mamma, som pratat med People, menar att de hade det tufft när deras två söner togs ifrån dem.

En insamling har nu startat för att samla in pengar till deras begravning. Polisen fortsätter med utredningen och väntar svar på en obduktion inom två veckor, skriver Independent.

Läs också om Mark som hittade en mystisk bild på Tinder – eller om en man som hittades mystiskt död i ett spökhus i en känd nöjespark.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/