En 35-årig kvinna kontaktade tyska polisen i måndags.
1 av 3
En 35-årig kvinna kontaktade tyska polisen i måndags. - Foto: TT BILD
Hon var i upplösningstillstånd då hennes ettåriga son var försvunnen. (Bilden är en genrebild)
2 av 3
Hon var i upplösningstillstånd då hennes ettåriga son var försvunnen. (Bilden är en genrebild) - Foto: TT BILD
Trots stort polispådrag saknas barnet fortfarande. Nu arbetar polisen efter en ny teori. (Bilden är tagen vid ett annat tillfälle)
3 av 3
Trots stort polispådrag saknas barnet fortfarande. Nu arbetar polisen efter en ny teori. (Bilden är tagen vid ett annat tillfälle) - Foto: TT BILD

Ettårig pojke försvunnen – polisen misstänker mamman

Trots en stor sökinsats av poliser och brandmän är det ettåriga barnet fortfarande inte påträffat. Ärendet utreds nu som misstänkt mord.


I måndags kontaktade en 35-årig kvinna panikartat polisen och sa att hennes ettåriga son var försvunnen. Mamman som ringde in var i upplösningstillstånd av oro.

Händelsen inträffade i Bad Sulzungen i Tyskland och polisen inledde snabbt en stor sökning efter barnet i sällskap av brandmän. De letade efter barnet hela natten, efter teorin att han kunde ha fallit i floden.

Kustremsan i området nära hemmet söktes av, men insatsen var förgäves. Inget spår alls efter barnet hittades.

Mamman, som vid det laget hade blivit intagen på en psykiatrisk avdelning på sjukhuset, förhördes av polisen. Under förhöret väcktes misstankar om att hon hade gjort något fruktansvärt mot sitt barn.

Under tisdagen gick polisen ut med att fallet nu utreds som ett misstänkt mord. Deras teori är att kvinnan vid 15-tiden på måndagen kan ha slängt sitt lilla barn i det iskalla vattnet.

Hennes sons kropp har inte återfunnits än, men chansen för ett barn att överleva ute i kylan vid den här årstiden är förmodligen obefintlig, skriver tyska tidningen Bild.

Nyheter24 har nyligen rapporterat om ett mycket uppmärksammat fall i USA, där en försvunnen kvinna hittades fastlåst med kedjor inne i container. Hennes kidnappning kunde sedan kopplas till ett 13 år gammalt olöst mord.

Glöm inte att ladda ner vår app för de senaste nyheterna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Då kan bitcoinutbudet halveras

Polisen rapporterar om brand, Nacka

"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

1 timme sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

1 timme sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

1 timme sedan
Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.