Abigail bråkade med sin vän – skickade "hämndporr" till hennes pojkvän

Kompisarna hade en trekant med en man. När de sedan började bråka över en jacka skickade hon bilder och filmer från samlaget till sin väninnas pojkvän.


Abigail Stringfellow, 19, från Manchester tog bilder på sig själv och sin väninna när de tillsammans hade trekant med en man. Bilderna skickade Abigail sedan till väninnans pojkvän efter att de började bråka om en jacka.

Abigail erkände att hon hade skickat både bilder och filmer som "hämndporr" med avsikt av att orsaka lidande hos väninnan, som inte namnges av juridiska skäl, skriver Daily Mail.

Abigails väninna, som var 17 år när bilderna togs, sade i ett uttalande att hennes liv hade blivit förstört.

– Hon har generat mig och förödmjukat mig och hon gjorde att min relation tog slut. Jag hatar henne för det hon har gjort, jag vill att hon ska veta vad hennes handlingar har lett till, säger väninnan.

När pojkvännen hade fått syn på bilderna så ringde han upp sin dåvarande flickvän och bad henne komma hem. När de träffades så visade han bilderna för väninnan och berättade att Abigail hade skickat dem till honom.

Abigail skickade "hämndporr" till väninnans pojkvänBildkälla: Facebook

Väninnan hävdar också att han överföll henne när hon träffade honom och han väntar nu på en rättegång.

Matthew Wallace, som försvarar Abigail, berättade i rätten att kvinnorna var vänner när de hade trekanten med mannen och att de båda var involverade och i samförstånd att det filmades.

Abigail förnekar dock att väninnan bett henne att ta bort filmen och menade att de både två har kollat på filmen flera gånger innan de började bråka med varandra.

Bråket startade efter att en mans jacka försvunnit från ett hotellrum där kompisarna befann sig i. Väninnan ska ha tagit jackan och sedan sagt att det var Abigail som tagit den. Vilket gjorde henne arg och hon skickade därför bilderna till pojkvännen.

Men hon är ledsen för det hon har gjort och för skadan hon gjorde genom att skicka bilderna till pojkvännen.

Abigail dömdes till ett tolv veckor långt fängelsestraff som inleds om ett år, efter att ha avtjänat 100 timmars samhällstjänst. Hon dömdes också till att betala böter och rättegångskostnader motsvarande drygt 2 200 svenska kronor.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.