Tiffany Alberts ​injicerade något i sonens dropp.
1 av 2
Tiffany Alberts ​injicerade något i sonens dropp. - Foto: Polisen/Google Maps
Tiffany Alberts.
2 av 2
Tiffany Alberts. - Foto: Polisen

Cancersjuka sonen blev sämre – då upptäckte läkarna vad mamman gjorde

Läkarna misstänkte efter ett tag att mamman hade något med pojkens infektioner att göra. Sen fick de syn på övervakningsbilderna från sjukhuset.


Tiffany Alberts 15-åriga son behandlades för leukemi på Riley Hospital i Indiana i USA. Men när läkarna såg övervakningsfilmen från sjukhuset fick de se vad mamman höll på med.

Tonåringen hade fått flera infektioner som påverkade behandlingen, men läkarna förstod inte riktigt varför. Men när sjukhuspersonalen placerade en övervakningskamera i pojkens rum så såg de att mamman injicerade något i hans dropp med en spruta.

Bildkälla: Polisen

Senare kom det fram att mamman injicerade avföring i pojkens dropp, i hopp om att han skulle få en bättre behandling, rapporterar Daily Mail.

Enligt personalen på sjukhuset hade tonåringen fått den första omgången av kemoterapi i september och sedan skickats hem. Dagarna efter hade han kommit tillbaka till sjukhuset med feber, diarré och kräktes.

Sjukhuspersonalen märkte att hur de än behandlade pojken så blev det inte bättre. Han var tvungen att opereras och låg på intensivavdelningen i 18 dagar.

Läkarna misstänkte då att mamman kunde ha något med det att göra.

I polisförhör berättade mamman att hon hade injicerat vatten i hans dropp. Men senare erkände hon att det var avföring. Hon ville att han skulle bli flyttad till en annan avdelning för att få en bättre behandling.

Så fort mamman avlägsnades från sjukhuset så förbättrades sonens tillstånd.

Men läkarna har uttryck en oro över att de 15-åringen kan dö av leukemin på grund av föreningarna i behandlingen efter det mamman, rapporterar Daily Mail.

Nyheter24 har även skrivit vakterna som hittade redlös mamma med en tvååring i barnvagnen.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!