Det ska bara vara några personer i världen som har kortet.
1 av 3
Det ska bara vara några personer i världen som har kortet. - Foto: Jimmy Kimmel Live/TT
Bland annat Bill Gates.
2 av 3
Bland annat Bill Gates. - Foto: Jimmy Kimmel Live
Men det verkar ganska svårt att få tag på.
3 av 3
Men det verkar ganska svårt att få tag på. - Foto: TT

Här är hemliga kortet McDonald's inte vill att du ska känna till

Det här måste ju vara en dröm för alla Donken-älskare.


Världen är full av hemligheter, men ibland lyckas någon av dem komma upp till ytan. Det har länge ryktats om det legendariska McDonald's-kortet som ska ge innehavaren gratis mat, skriver Metro UK.

Nu har ryktena kommit tillbaka, starkare än någonsin. Det sägs att Bill Gates, Rob Lowel och Warren Buffet alla har varsitt guldkort som garanterar dem gratis mat.

Men det verkar som att det inte bara är kändisar som kan få kortet. Bland annat sägs det att en 100-årig kvinna som älskat McDonald's hela sitt liv fått ett kort. Även mannen som ska ha övergett en Big Mac för att rädda tre kidnappade kvinnor har ett.

Så det verkar tyvärr inte som att du kommer kunna få ett bara genom att säga till Donken att du diggar deras nuggets.

När Metro UK frågar McDonald's vad man kan göra för att få ett guldkort svarade de att guldkortet inte finns i Storbritannien, och att de inte har några planer på att introducera det.

Huruvida det finns i Sverige eller inte vet vi inte, för det är ju hemligt. Men vi lovar att undersöka saken så att den som vill kan få gratis pommes resten av livet.

Nyheter24 har tidigare skrivit om varför McDonald's nuggets ser ut som de gör och Donkens nya lyxdipp som får det att vattnas i munnen på oss.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du McDonald's?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.