Mord och våldtäkt – nästa år kommer realityserien där allt är tillåtet

- 16/12/2016, 11:11
1 av 3

En ny sjuk realityserie börjar i Ryssland nästa år.
2 av 3

En ny sjuk realityserie börjar i Ryssland nästa år.

Game2: Winter

Räcker det inte med Hunger Games?
3 av 3

Räcker det inte med Hunger Games?

TT

I nio månader kommer 30 deltagare att kämpa för sina liv i den extrema vinterkylan i Sibirien.

Räcker det inte med att Hunger Games-filmerna finns? Tydligen inte, för nästa år börjar nämligen en riktigt sjuk realityserie i Ryssland.

I spelet ska alla brott vara "tillåtna" – så som slagsmål, våldtäkt och mord.

De 30 personerna som kommer att delta i Game2: Winter, som spelet heter, kommer under nio månader kämpa för att överleva bland både vargar och björnar i Sibiriens vildskog.

Som att det inte låter hemskt nog så kommer det ungefär att vara 40 grader kallt. När deltagarna börjar får de knivar för att kunna jaga fisk och mat.

"2 000 kameror, 900 hektar och 30 liv. Allt är tillåtet. Slagsmål, alkohol, mord, våldtäkt, rökning, vad som helst" lyder en annons enligt The Guardian.

Bildkälla: Game2: Winter

Men eftersom spelet utspelar sig i Ryssland så kommer ryska lagar fortfarande gälla. Så om en deltagare begår ett brott så grips personen av polisen.

Enligt den ryska miljonären och arrangören Yevgeny Pyatkovsky så kommer det inte att finnas något filmteam på plats, istället finns redan utplacerade kameror där Game2 kommer att utspela sig.

Pyatkovsky själv tror att serien kommer att locka till sig rika och riskfyllda personer som är sugna på en ny och extrem utmaning.

Enligt The Guardian kommer serien att kunna ses från och med den 24 juni nästa år. Personen som till slut står som segrare vinner flera miljoner kronor.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!