Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Levande man låg instängd i bårhuskyl – i två dagar

- 12/12/2016, 22:24
Mannen dödförklarades efter motorcykelolyckan.
1 av 3

Mannen dödförklarades efter motorcykelolyckan.

TT/Wikimedia

Han placerades i ett av bårhusets kylar.
2 av 3

Han placerades i ett av bårhusets kylar.

Wikimedia

När mannens familj kom för att identifiera honom fick de en chock.
3 av 3

När mannens familj kom för att identifiera honom fick de en chock.

TT

Mannen från Sydafrika hade blivit påkörd av en motorcykel och dödförklarades på sjukhuset. Men två dagar senare fick hans familj en riktig chock.

Msizi Mkhize var på väg hem efter att ha träffat en vän när han blev påkörd av en motorcykel i Kwa-Mashu, Sydafrika förra veckan, skriver Metro UK.

Msizi fördes till sjukhus där han snabbt dödförklarades innan hans kropp förflyttades till bårhuset och lades i en kyl. Hans familj kontaktades och de skulle komma och identifiera kroppen två dagar senare.

När familjen väl var på plats och personalen tagit fram Msizis kropp fick familjen dock en rejäl chock. Det visade sig nämligen att Msizi fortfarande hade puls – trots att han varit "död" och legat i en kyl i två dagar.

28-åringen fördes snabbt till Mahatma Gandhis sjukhus. Under fem timmar försökte sjukhuspersonalen återuppliva Msizi, men tragiskt nog var det för sent och han dog slutligen på sjukhuset.

Msizis pappa Peter Mkhize säger till The Times via Metro UK att:

– Jag har inte ord nog att beskriva det fruktansvärda som hänt mitt barn. Att spendera en hel dag och en natt i en bårhuskyl är fel.

Det här är dock inte första gången någon levande person spenderat en natt på ett bårhus. Den här killen till exempel dödförklarades efter att han svept vodka på en fest. Sedan vaknade han upp i en kyl några timmar senare och återvände till festen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om kvinnan som åkte på en bilresa genom USA medan hon hade sin döde man i baksätet och pojken som dödförklarades och skulle kremeras men vaknade till liv i sista stund.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

Är du rädd för döden?