Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pappan vaknade av skrik – hittade sin tvååriga dotter i armarna på främling

- 19/12/2016, 13:53

När en pappa vaknade av att den tvååriga dottern grät så sprang han upp ur sängen. Han möttes av en främmande man med dottern i knät.

Mitt i natten förra veckan vaknade en pappa till en mardröm, i Tempe, Arizona, USA. Hans tvååriga dotter grät högljutt och han skyndade sig för att se vad som var fel.

TT

Det han såg chockade honom brutalt.

I vardagsrummet hittade han en främling med rufsigt hår. I knät på mannen låg dottern. Främlingen kastade flickan rakt på soffan medan han yttrade orden: "jag är din vän", skriver Washington Post.

Pappan visste inte vad han skulle göra så de började att slåss med varandra, medan barnets mamma ringde 911. Barnets pappa försökte hålla kvar mannen, som senare identifierades som 34-årige Oren Aharon Cohen.

Oren Aharon Cohen bröt sig in i familjens hus i Arizona.Polisen

34-åringen lyckades fly från lägenheten och var på väg ut till parkeringen. Där hann pappan ikapp honom och höll kvar mannen tills polisen kom fram till platsen.

Oren Arahon Cohen står nu åtalad för inbrott och kidnappning. I rättssalen framkom att mannen har medborgarskap i Israel men att han har lagligt rätt att vara i USA. Han har i rätten bett om att bli utämnad till Israel.

I huset hittades 34-åringens kappa mellan barnets madrass och väggen. Hans pass låg på golvet nära tvååringens säng. Han hade dessutom använt toaletten och druckit apelsinjuice från familjens kylskåp. Dottern hade fortfarande på sig sin pyjamas och blöja så högst troligt har hon inte utsatts för sexuella övergrepp.

TT

Oren Arahon Cohen hade ett försvar. Han berättade i rättssalen att han inte minns någonting från kvällen. Han hade varit hemma hos en kompis som bor i samma lägenhetsbyggnad och druckit extremt mycket alkohol. (Se hans vittnesmål i rätten i videon längst upp).

Han berättar att han var så full att han trodde att tvååringen var en vuxen person:

– Det såg ut som en "dvärg" och jag trodde att det var en "dvärg".

När han berättade sin historia inför rättssalen så var han väldigt tydlig med att han aldrig skulle skada ett barn och att han skyller sitt misstag på "en extrem fylla". Dessutom så berättade han att han "aldrig skulle utföra sexuella handlingar på ett barn" eftersom hans pappa var en sexualförbrytare.

För tillfället sitter mannen häktad och väntar på rättegång den 27 december.

Läs också om läraren som fick ett brev från sin elev och snabbt ringde polisen. Eller om en familj som hade en inneboende som gjorde något äckligt inne i deras badrum.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.