Hon gifte sig med tandlös miljonär – efter hans död fick hon en obehaglig överraskning

- 26/12/2016, 18:53
Paret gifte sig 2011.
1 av 6

Paret gifte sig 2011.

Faksimil Youtube

De träffades när mäklaren ville köpa fem stugor mannen ägde.
2 av 6

De träffades när mäklaren ville köpa fem stugor mannen ägde.

Faksimil Youtube

Men istället inledde de en romantisk relation.
3 av 6

Men istället inledde de en romantisk relation.

Faksimil Youtube

4 av 6

5 av 6

6 av 6

Den rika och glamorösa fastighetsmäklaren Sandrine Devillard gifte sig med den enstörige miljonären efter att ha försökt köpa fem hus han ägde.

Den framgångsrika och glamorösa fastighetsmäklaren Sandrine Devillard från Paris träffade "bergsmannen" Marcel Amphoux när hon försökte köpa fem bergsstugor han ägde i närheten av en exklusiv skidort, skriver Mirror.

Stugorna ska varit värderade till flera miljoner kronor men hon nekades att köpa husen av Amphoux. Istället inledde Devillard en romantisk relation med den 25 år äldre mannen, och paret gifte sig 2011.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Men personer i den by som Amphoux levde i misstänkte att Davillard var ute efter stugorna snarare än kärlek. För att motbevisa byborna gjorde Sandrine till och med en låt med tillhörande musikvideo för att hylla sin kärlek.

Hon spenderade större delen av sin tid i Paris där hon drev sina fyra företag, medan hennes "bergsman" bodde i en stuga i bergen som saknade både el och vatten.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Ett år efter att paret sagt ja till varandra dog Amphoux i en mystisk bilolycka. De två andra personerna som befann sig i bilen var båda vänner till Devillard, båda överlevde kraschen. En av dem anhölls senare misstänkt för mord.

På Amphoux begravning satt den nyblivna änkan iklädd svart dräkt och när prästen avslutade begravningen försökte hon slänga sig ner i sin makes grav. Men bara dagar senare hörde bybor att hon sagt till de hyresgäster som hade de fem stugorna att de skulle vräkas och husen säljas.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Men 2013 hittades Amphoux testamente, som han skrivit ner på baksidan av ett kuvert. Där stod att stugorna skulle tillfalla deras hyresgäster och att hans eget hus skulle ärvas av en kvinnlig kusin, vilket lämnade Devillard helt utan rätt till något av hans fastigheter.

Devillard överklagade testamentet och sade att det inte var makens handstil. Men nu har en domstol fastslagit att testamentet skrivits av Amphoux och att hon därigenom är officiellt arvslös till några av hans egendomar, skriver Mirror.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Nyheter24 har tidigare skrivit om några saker du borde tänka på innan du planerar att flytta ihop med din älskling och den döde mannen som lämnade efter sig guld värt flera miljoner.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.