Hon sade nej till sex på Tinder-dejten – då löste han upp henne i syra

Emmanuel Bocangegra arresterades efter att man funnit människoben undangömda i påsar på hans balkong.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Den före detta läkarstudenten Emmanuel Bocangegra, 26, arresterades i Mexico City efter att människoben från studenten Francia Ibarra, 26, hittades på hans balkong. Han misstänks för att ha mördat henne och sedan löst upp hennes kropp i ett syrabad, skriver Mirror.

Ibarra rapporterades som försvunnen den tredje december och har sedan dess varit efterspanad. Men det var tack vare hennes pluggkompisar som Bocangegra kunde gripas efter att vännerna sökt igenom Ibarras sociala medier.

Paret ska ha mötts på Tinder och gått på flera dejter tillsammans. Och Bacangegra var även den sista person som Ibarra setts tillsammans med.

Polisen tror nu att motivet till mordet var att Ibarra tackade nej till att ha sex med Bocangegra. I hans lägenhet hittade polisen både kaustiksoda och saltsyra och enligt lokala medier fann man även en påse med Ibarras kläder.

När Bocangegra senare greps i Mexico City var han enligt uppgifter likgiltig inför anklagelserna, skriver Mirror

Nyheter24 har tidigare skrivit om Angela som tackade nej till en andra dejt och blev knivhuggen elva gånger och kvinnan som trillade 14 våningar när hon försökte fly från sin Tinder-dejt.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler nyheter.

/
/
Har du använt Tinder?
Tack för din röst!