Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjej försökte smuggla in hund på nattklubb – ville fira nyår tillsammans

- 03/01/2017, 18:48
Vissa vill verkligen fira med ALLA sina vänner.
1 av 2

Vissa vill verkligen fira med ALLA sina vänner.

Vibes Media/Diarmuid McCleary/TT

Men tyvärr blev tjejen och hennes fyrfota vän stoppade i dörren.
2 av 2

Men tyvärr blev tjejen och hennes fyrfota vän stoppade i dörren.

Vibes Media/Diarmuid McCleary

De flesta vill spendera tolvslaget i goda vänners lag. Det ville även den här tjejen förutom att hennes bästis hade fyra ben.

Hundar är ju många människors bästa vänner, och så verkar det även vara för den här tjejen. Hon blev nämligen stoppad i en nattklubbskö när hon försökte smuggla in sin fyrfota vän på klubben, skriver irländska Mirror.

Hon hade gömt den inte ont anande hunden i sin jacka, Men det var inte menat att bli, utan duon blev avslöjad av dörrvakten. Vimmelfotograf en Diarmuid McCleary fångade den rätt udda situationen som ett fint minne.

– Hunden var aldrig i fara och det fanns ingen chans att den skulle få komma in på klubben, vakterna på Spy Nichtclub är top noch, säger fotografen.

Bildkälla: Photo: Vibes Media/Diarmuid McCleary

Han avslöjar också att historien fick ett på sitt sätt fint slut.

– Hunden spenderade resten av kvällen med att bli klappad och kelad med, säger han.

Bilden blev sedan en enorm hit på sociala medier. På Diarmuids Facebook-sida har den fått nästan 600 000 visningar och får fler kommentarer varje sekund, skriver Mirror.

Nyheter24 har tidigare skrivit om djuret som ingen kan avgöra om det är en hund eller en katt och vill du lära dig med om hundar borde du ta det här quizet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Firade du nyår med dina bästisar?