Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man onanerade på parkering – fyllde spruta med sperma och attackerade kvinnor

- 04/01/2017, 15:05
Timothy är misstänkt för att ha fyllt en bakspruta med sperma – och sprutat på kvinnor i en galleria.
1 av 3

Timothy är misstänkt för att ha fyllt en bakspruta med sperma – och sprutat på kvinnor i en galleria.

Polisen / Flickr

28-åringen ska ha blivit inspirerad av "internet".
2 av 3

28-åringen ska ha blivit inspirerad av "internet".

Polisen

En så kallad dekorationsspruta.
3 av 3

En så kallad dekorationsspruta.

Flickr

Den första kvinnan som anmälde honom "kände någonting klibbigt på sin rumpa".

I två månader jagades 28-årige Timothy Blake från Ohio, USA, av polisen. Anledningen? Han hade först onanerat på parkeringen tillhörande en galleria och sedan förföljt kvinnor som han sedan sprutat sperma på från en bak- eller dekorationsspruta.

Flickr

En kvinna som anmälde händelsen märkte att hon hade fått någonting klibbigt på sin rumpa och sedan sett hur 28-åringen stirrat på henne.

Under förhör ska Timothy Blake hållit sina svara korta och anledningen till att han utförde brotten var enkelt: han inspirerades av "internet".

Gärningsmannen ska i förhöret ha berättat om åtminstone tolv tillfällen då han öppet runkat i parkeringshus innan han började förfölja kvinnor med spermasprutan.

– Vi har aldrig varit med om någonting liknande förut. Efter att vi grep honom så berättade han att han hade sett något liknande på internet och ville prova det själv, säger polischefen Larry Mincks till The Parkersburg News and Sentinel.

Polisen

Den 28-årige mannen sitter just nu häktad i väntan på rättegång. Polisen letar nu efter flera personer som kan ha blivit utsatta för sexuella ofredanden.

Läs också om eleverna som lade sperma i glasyr och gav efterrätten till sin lärare – eller om mannen som "fick superkrafter" efter att inte ha onanerat på två år.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.