Sjuka bilden visar hur fiskare fick spjut genom huvudet – överlevde mirakulöst

Om den hade träffat lite högre upp så hade utgången antagligen blivit helt annorlunda.


Mannen ska ha fått spjutet genom huvudet efter att han befunnit sig utanför kusten vid Bahamas och harpunfiskat, skriver Daily Mail.

Hur incidenten skedde framkommer inte men historien blev uppmärksammad efter att en bild på mannen lagts upp på Facebook under onsdagen.

Den skrämmande bilden visar hur spjutet gått in huvudet och blod rinner från mannens näsa samtidigt som han förbereds för operation.

Nedan kan du se bilden och vi varnar för starka bilder.

Facebook

Mannen överlevde incidenten men om spjutet skulle åkt in lite högre upp på huvudet så kunde utfallet blivit dödligt, skriver Daily Mail.

Efter operationen publicerades det en ny bild på mannen på Facebook. Den här gången var det en desto gladare fiskare som visades upp.

Facebook

Bilden blev genast populär och har fått flera tusen likes. Många har även kommenterat bilden där bland annat en person skriver "det är inte så här som jag vill få båda mina öron piercade.", skriver Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Juryn till Trumps rättegång utsedd

Insats under Trumpmål – tänt eld på sig själv

En person har tänt eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut, bekräftar en talesperson för New York-polisen.

Marinchefen vill se dubblerad förmåga

Regeringen har lovat att Sverige ska bidra med unika förmågor i Nato. Men marinchef Ewa Skoog Haslum är rädd att politikerna försummar marinen. Jag är orolig att man inte förstår varför vi behöver ha en stark marin, säger hon.

Telenors svar på kundernas kritik: "Beklagar"

Telenor är en av Sveriges stora telekomjättar. I en video på Facebook marknadsför de en ny tjänst, som minst sagt får en del kunder att reagera. Nu bemöter de kritiken.

Kina skickar pandor till San Francisco

1 timme sedan
Kinas "pandadiplomati" fortsätter – nu blir San Francisco en i raden av amerikanska städer som tar emot pandor från landet.

Sundsvall: Polisen rapporterar om stöld

1 timme sedan
"Birsta, polisen larmas till en butik", skriver polisen på sin hemsida.