Tills hon läste om en ny metod där man injicerar botox i slidmusklerna.
Tills hon läste om en ny metod där man injicerar botox i slidmusklerna. - Foto: Pixabay

Lara sprutade in botox i sin vagina – det förändrade hennes liv

Under hela sitt vuxna liv levde Lara med konstant smärta i underlivet, men allt förändrades när hon testade en ny behandling.


Lara Parker har de senaste sju åren lidit av kroniska smärtor i underlivet. Hon hade även fått diagnoserna endometrios, vaginism, vestibulit och kronisk interstitiell cystit, skriver Buzzfeed.

Det innebar att hon nästan konstant hade ont i underlivet, hon kunde inte föra in något i slidan, vaginalt sex var en omöjlighet och vissa dagar hade hon helt enkelt så ont att hon inte kunde gå ur sängen.

För att lindra smärtorna och även försöka göra det möjligt för henne att ha sex har hon under de senaste åren använt sig av dilatorer och även gått hos en specialiserad sjukgymnast. Men inget verkade hjälpa och hon hade fortfarande ont större delen av sin vakna tid.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Lara hade nästan gett upp tanken på att kunna bli bättre när hon hittade en ny metod som involverade botoxinjektioner i vagninan. Botox är en form av nervgift som gör att muskler inte längre går att spänna och det används vanligtvis för att släta ut rynkor.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Injektionen, som Lara beskrev som smärtsam, men värd det, tog ungefär 10 minuter att göra. Och skillnaden efteråt ska enligt Lara varit överväldigande.

– Det är ett enda ingrepp, och det har tagit bort 80 procent av min smärta, säger hon.

Hon beskriver att hon plötsligt kunde få in den näst största av hennes dilatorer utan problem, vilket aldrig hänt på sju år, vilket fick henne att gråta av lycka.

Bildkälla: Faksimil Youtube

Hon säger dock att sex fortfarande inte är helt lätt, men att det nog kan bli bättre. Men eftersom hennes muskler i vaginan nu är "avstängda" så kan hon inte längre få orgasm på samma sätt som tidigare.

Men det känner hon är ett litet pris att betala för att kunna leva ett liv utan smärta, skriver Buzzfeed.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft underlivssmärtor?
Tack för din röst!