Grannen såg en liten pojke i fallfärdiga huset – polisen fick en chock när de klev in

I det fallfärdiga huset sprang en liten pojke runt – men polisen hade aldrig kunnat ana vad de skulle möta när de kom dit på besök.


Ett hus i Detroit var fallfärdigt och såg verkligen inte ut att passa till att bo i. Men helt plötsligt skrämdes en granne av att ett barn gick runt därinne.

Youtube

Den kvinnliga grannen ringde snabbt polisen och pojken hon såg var i sexårsåldern. Dessutom var han utan kläder på överkroppen och det var en riktigt kall dag, skriver Fox2 Detroit.

Förra veckan bestämde sig därför polisen för att besöka huset och fick sig en obehaglig överraskning. Inne i huset fanns sju stycken barn i åldrarna från nio månader till nio år. Det sjukaste var att de bodde där helt ensamma – med inga vuxna i närheten.

Huset hade ingen värme på. Inte heller något rinnande vatten eller toalett. I huset fanns också en död hund och ett vapen mitt på golvet. Enligt Fox2 Detroit fanns det inte heller en enda säng i huset och barnen sov på golvet.

Youtube. Vapnet mitt på golvet.

Snabbt skjutsades samtliga sju barn till närmaste sjukhus för att undersöka om de blivit sjuka av att ha bott under ett hus med sådana hemska omständigheter. Barnen mådde efter omständigheterna bra och har nu blivit omhädnertagna av den lokala socialtjänsten.

Youtube

Några dagar efter fyndet kunde en 27-årig man, som tros vara pappans barn, anhållas. Han ska nu prövas inför domstol.

Läs också om en mamma som trodde att sonen flyttat därifrån men som sen hittades död i huset – eller om en pojke som var försvunnen i två år men som visade sig ligga död på vinden.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Bohlin om kritiken: "Fick okej att höra av mig"

"Europa för beroende av krut från Kina"

Vapenproduktionen i Europa är alldeles för beroende av krutråvaror som nitrocellulosa från Kina, enligt Saabs vd Micael Johansson. Det utgör en risk för Europas säkerhet.

Ärkefienderna dämpade efter attack i Iran

Såväl Iran som Israel ligger fortfarande lågt kring fredagens förmodat israeliska attack mot mål i Iran. Det tolkas som en signal om att ärkefienderna tycks vara redo att förhindra en eskalering till ett storkrig i Mellanöstern – åtminstone för tillfället.

En del av Børsens mur har rasat

En bit av muren i byggnaden Børsen har rasat på lördagsmorgonen, uppger Jakob Vedsted Andersen vid räddningstjänsten på en pressträff.

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

1 timme sedan
Förhoppningar om räntesänkningar har även fått fritidshusmarknaden att vakna till liv. Fler objekt har sålts och priserna har stigit den senaste tiden.

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

1 timme sedan
Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.