Ny video visar förödelsen efter flygkraschen som dödade 37 personer

En pojke som varit i skolan kom hem och fann att hans hem i Kirgizistan var helt förstört.


Ett turkiskt lastflygplan har under natten till måndagen kraschat i staden Dacha-Suu i Kirgizistan. Flygplanskrashen dödade minst 37 personer.

Det är fortfarande oklart exakt vad som orsakade kraschen men det var när piloten skulle försöka landa i dimman som planet tappade kontrollen och kraschade.

En stor del av staden som flygplanet kraschade i förstördes och Mirror rapporterar om en nioårig pojke som gått tidigt till skolan. När han fick höra om kraschen sprang han hem och fann att hans hus var förstört och att familjen dött.

En av piloterna levde efter att planet kraschat men dog senare av sina skador på olycksplatsen. Tre andra medlemmar av besättningen dog också i kraschen, skriver Mirror.

Se också videon som skrämmer alla flygrädda – visar hur det slår gnistor om flygplansmotorn. Och se även videon som visar sista minuterna inifrån olycksplanet i Colombia.

Vill du se fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rysk guvernör: Drönare dödade två

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

2 timmar sedan
Fem personer har häktats misstänkta för grova ekobrott i Eskilstuna, rapporterar lokala medier.

Explosion vid militärbas i Irak

3 timmar sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.