Onsdag 19 Maj
Stockholm

Emma, 19, födde barn i köket – visste inte ens att hon var gravid

Emma visste inte att hon var gravid…
1 av 4
Emma visste inte att hon var gravid…. Foto: Facebook
… förrän hon såg barnets huvud.
2 av 4
… förrän hon såg barnets huvud. Foto: Facebook
Idag är dottern elva månader gammal.
3 av 4
Idag är dottern elva månader gammal. Foto: Facebook
4 av 4

Emma var ensam hemma när hon fick ont i magen, så hon tog en tablett. Men bara en stund senare såg hon barnets huvud mellan banen…

Kommentera (34)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Emma Crofts-Wilson, 19, från Nya Zeeland var ensam hemma när hon plötsligt fick förlossningssmärtor, men det förstod hon inte själv eftersom hon inte ens visste att hon var gravid, skriver Daily Mail.

Hon hade fått ont i ryggen och magen natten före men bara trott att hon hade ont i magen, hon hade därför tagit en smärtstillande tablett och gått till sängs.

Bildkälla: Facebook

Men smärtorna fortsatte morgonen efter, tills hon plötsligt kände ett stort behov av att krysta. Och det var först när hon såg ett barnhuvud mellan sina ben som hon insåg vad som höll på att hända.

– Jag förstod inte vad som hände, jag kände bara en stark brännande känsla, sedan såg jag ett huvud. Det var då det slog mig, och nästa sak jag kommer ihåg är att jag håller ett barn i mina armar. Jag var i chock.

Bildkälla: Facebook

Otroligt nog lyckades Emma föda dottern Hannah-Marie, numera elva månader, helt på egen hand. Hon använde en kökssax för att klippa den nyfödda dotterns navelsträng innan hon försökte torka upp allt blod.

Sedan sms:ade hon sin mamma och skrev: "Snälla bli inte arg eller så, men jag har just fött barn. Jag vet inte vad jag ska göra".

Bildkälla: Facebook

Familjen störtade hem där de fann Emma och den nyfödda flickan. De togs sedan snabbt till sjukhus. Där konstaterades det att Hannah-Marie var helt frisk och vägde hälsosamma tre kilo.

Under månaderna innan hade Emma haft oregelbunden mens, men annars inte märkt någon skillnad i hur hon mådde. Men i efterhand insåg hon att hon varit extremt sugen på mat från KFC, vilket hon oftast inte tyckte om, och att hennes behov av att dricka alkohol försvunnit, skriver Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du fött barn?
Tack för din röst!
Kommentera (34)
Kopiera länk
Dela