Emma, 19, födde barn i köket – visste inte ens att hon var gravid

Emma var ensam hemma när hon fick ont i magen, så hon tog en tablett. Men bara en stund senare såg hon barnets huvud mellan banen…


Emma Crofts-Wilson, 19, från Nya Zeeland var ensam hemma när hon plötsligt fick förlossningssmärtor, men det förstod hon inte själv eftersom hon inte ens visste att hon var gravid, skriver Daily Mail.

Hon hade fått ont i ryggen och magen natten före men bara trott att hon hade ont i magen, hon hade därför tagit en smärtstillande tablett och gått till sängs.

Bildkälla: Facebook

Men smärtorna fortsatte morgonen efter, tills hon plötsligt kände ett stort behov av att krysta. Och det var först när hon såg ett barnhuvud mellan sina ben som hon insåg vad som höll på att hända.

– Jag förstod inte vad som hände, jag kände bara en stark brännande känsla, sedan såg jag ett huvud. Det var då det slog mig, och nästa sak jag kommer ihåg är att jag håller ett barn i mina armar. Jag var i chock.

Bildkälla: Facebook

Otroligt nog lyckades Emma föda dottern Hannah-Marie, numera elva månader, helt på egen hand. Hon använde en kökssax för att klippa den nyfödda dotterns navelsträng innan hon försökte torka upp allt blod.

Sedan sms:ade hon sin mamma och skrev: "Snälla bli inte arg eller så, men jag har just fött barn. Jag vet inte vad jag ska göra".

Bildkälla: Facebook

Familjen störtade hem där de fann Emma och den nyfödda flickan. De togs sedan snabbt till sjukhus. Där konstaterades det att Hannah-Marie var helt frisk och vägde hälsosamma tre kilo.

Under månaderna innan hade Emma haft oregelbunden mens, men annars inte märkt någon skillnad i hur hon mådde. Men i efterhand insåg hon att hon varit extremt sugen på mat från KFC, vilket hon oftast inte tyckte om, och att hennes behov av att dricka alkohol försvunnit, skriver Daily Mail.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fött barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Biden tar emot Erdogan i Vita huset i maj

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Israel sätter sig vid förhandlingsbordet igen, då premiärminister Benjamin Netanyahu ger klartecken för fortsatta samtal om vapenvila. Samtalen såg ut att ha lagts på is vid sidan av säkerhetsrådets skarpa krav.

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.