Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här skjuter 15-åringen tre klasskamrater och sin lärare

- 19/01/2017, 16:20 -

Det hemska dådet fångades på video av skolans övervakningskamera. Varning för starka bilder.

Den hemska filmen, som du kan se ovan, visar hur 15-årige Federico Guevara skjuter tre av sina klasskamrater och sin lärare på en privatskola i Monterrey i Mexiko igår, onsdag. Efter dådet så tog han sitt eget liv. Vi har valt att klippa bort både skotten och självmordet från filmen.

Händelsen börjar med att Guevara sitter i ett hörn av klassrummet, han reser sig sedan upp och börjar skjuta vad som ser ut att vara sju skott mot eleverna och läraren.

Efter skotten försöker skytten ta livet av sig, men misslyckas eftersom kulorna tagit slut. Han går då tillbaka till sin plats, laddar om, och tar sitt eget liv. Det rapporterar The Mirror. Efter självmordet flyr eleverna som inte blivit skjutna platsen.

Tre av offren skadades allvarligt, men ingen förutom Federico Guevara ska ha dött.

”Han var deprimerad och fick behandling för det, vi vet inte om motivet än” säger Aldo Fasci, skolans säkerhetsansvariga, till en lokal tv-kanal.

Skolan är tvåspråkig, och eleverna undervisas både på engelska och spanska, men offrens nationalitet och identitet har inte offentliggjorts.