Här kommer flickan från The Ring ut ur tv:n – mitt i en butik

"The Ring" har satt skräck i många – och personerna i den här videon får en chock när de ser den läskiga karaktären från filmen.


Filmen The Ring fick mängder av människor att utveckla en skräck för små flickor i vita klänningar och svart stripigt hår.

I filmen, som kom ut 2002 och som är en remake på den japanska skräckfilmen "Ringu", kryper den lilla flickan bland annat ut ur tv-apparater. En scen som har etsat sig fast i mångas minnen.

Därför är det inte konstigt att personerna i den här videon blir livrädda. De råkar nämligen ut för ett prank som är otroligt obehagligt för alla som någon gång har sett The Ring.

Bildkälla: Youtube.

De intet ont anande personerna i videon tittar på tv-apparater i en elektronikaffär när den läskiga flickan från The Ring plötsligt syns på skärmarna. Ur en av tv-apparaterna klättrar också en skådespelare ut, och hon ser ut precis som den fruktade karaktären.

Att synen leder till en chock för de som ser flickan är inte så konstigt.

Videon har gjorts för att fler ska få upp ögonen för att en ny The Ring-film är på väg. Filmen "Rings" kommer nämligen att ha premiär den tredje februari i Sverige.

Här är videon som just nu sprids som en löpeld:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!