Söndag 9 Maj
Stockholm

Kvinna bjöd 15-åring på droger – tvingade honom till sex när hennes barn sov

Kvinnan bjöd 15-åringen på droger och alkohol.
1 av 4
Kvinnan bjöd 15-åringen på droger och alkohol. Foto: Polisen/TT
Hon övertalade honom även att ha sex med henne.
2 av 4
Hon övertalade honom även att ha sex med henne. Foto: Polisen
Genom att lova honom en mountainbike.
3 av 4
Genom att lova honom en mountainbike. Foto: Polisen
Hon har nu dömts till fem års fängelse.
4 av 4
Hon har nu dömts till fem års fängelse. Foto: TT

Amber Bradley bjöd hem ungdomar till sitt hem och bjöd dem på alkohol och droger innan hon hade sex med en av dem.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Amber Bradley, 29, hittades medvetslös i ett dike av polis klockan fyra på morgonen efter att hon festat med en grupp tonåringar i sitt hem i Utah, USA, skriver Metro UK.

29-åringen sade att hennes två barn hade tagits omhand av en 15-årig barnvakt men polisen fann senare de fem och åtta år gamla barnen sovande på golvet i hemmet.

I rummet intill barnens låg även fyra tonårspojkar mellan 14 och 16 år gamla utslagna. Runt sig hade de tomma alkoholflaskor och marijuana.

Bradley greps för att ha utsatt barn för fara i juni, men bara dagar senare kom det fram nya uppgifter. Hon berättade nämligen för polisen att hon även haft sex med en av de 15-åriga pojkarna två gånger.

Bildkälla: Polisen

Pojken själv berättade i förhör att han varit osäker på att ha sex med Bradley men att hon övertalat honom båda gångerna, en av gångerna genom att lova honom en mountainbike.

Hon skickade också utmanande bilder och kallade 15-åringen för "daddy" i flera chattmeddelanden. I pojkens telefon fanns också meddelanden där de båda skrev att de älskade varandra.

Relationen ska ha inletts i april. Bradley dömdes till fem års fängelse för olaga sexuellt tvång och för att ha utsatt barn för fara. Hon kommer avtjäna båda domarna samtidigt, skriver Metro UK.

Nyheter24 har tidigare skrivit om bartendern som gjorde det geniala när han såg en man droga en kvinnas drink och de två svenska krogprofilerna som döms för att ha drogat och våldtagit 16-åriga flickor.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela