Porrstjärnan Keiran Lee talar ut: Jag kommer efter två minuter

Livet som porrstjärna är minst sagt tufft. I alla fall om man ska tro porrstjärnan Keiran Lee


Keiran Lee, 33, är en av världens största porrstjärnor och gift med den tidigare porrstjärnan Kirsten Price. Så om man lägger ihop ett och ett kan man ju anta att paret har väldigt bra sex tillsammans – det är ju ändå deras jobb.

Men tydligen är det inte så enkelt. I en intervju med The Sun har Adam, som Keiran egentligen heter, avslöjat att verkligheten ser helt annorlunda ut.

Efter en lång och bokstavligt hård dag på jobbet är det mycket svårare att få till det hemma.

– Hemma måste jag be om ursäkt till min fru, för jag är patetisk i sängen. Jag är ett två minuters underverk, säger Adam till The Sun.


Faksimil Instagram

Adam kom in som 19-åring i porrindustrin efter att hans vänner hade tagit en nakenbild på honom på en semester, och lagt upp den på nätet. Kort därefter fick han mejl från män som ville att han skulle ha sex med deras fruar, och senare blev han erbjuden att göra en porrfilm.

Idag har han haft sex med över 1 000 kvinnor. Dessutom är hans penis försäkrad för en miljon dollar, det vill säga ungefär 8,7 miljoner svenska kronor.


Faksimil Instagram

Efter över ett decennium av hårt arbete kan Adam tjäna ungefär 35 000 svenska kronor om dagen, om han själv filmar och producerar. En av hans största utmaningar är att behålla ståndet en längre tid – hans rekord är 58 minuter.

– Om jag jobbar med en tjej börjar jag göra multiplikation och lång division i huvudet för att behålla ståndet, berättar han för The Sun.


Faksimil Instagram

Adam har varit tillsammans med sin fru Kate, som i industrin kallas Kirsten Price, i sex år och har ett barn tillsammans. Enligt paret lever de ett helt normalt liv.

Läs även om svenska porrfilmsregissören Erika Lust som tycker att fler borde våga göra porr och Bonnie som berättar att hon tänder på de hon ligger med.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du kunna tänka dig jobba som porrskådis?
Tack för din röst!