17-åring lämnade småbarnspappa att dö – skröt om det på Facebook

- 27/02/2017, 07:39
Bilden till höger är en genrebild och har inget med händelsen att göra.

Bilden till höger är en genrebild och har inget med händelsen att göra.

Chronicle Live, Northumbria Police/Pixabay

Enligt domstolen skröt 17-åringen sedan om händelsen på Facebook.

17-åringen Connor Jary var släppt mot borgen när det hemska inträffade. Jary var redan tidigare dömd för att bland annat ha brutit käken på två män.

Men under en kväll när Jary var utsläppt så stötte han på en man utanför en pizzeria i South Shields. Männen hamnade i en konfrontation och efter att ha växlat några ord följde Jary efter den andra mannen, Calvin McLellan.

Jary slog McLellan med ett slag, vilket ledde till att han föll och slog i huvudet. Sedan försvann Jary från platsen medan offret låg kvar svårt skadad på marken, skriver Mirror.

Enligt domstolen skröt 17-åringen sedan om händelsen på Facebook med ord som "knockade en snubbe med ett slag" och "han snarkar på golvet" följt av en skrattande emoji.

Småbarnspappan McLellan drabbades av svåra hjärnskador och hamnade i koma.

– Döttrarna frågar varje dag om de kan få träffa deras pappa och blir väldigt ledsna när de inte får. Det kommer att ta tid innan de får träffa honom igen. Det har inte bara förstört min sons liv utan även hans döttrars liv. Allt vi vill är att han ska vanka. Jag vet att han aldrig kommer att bli densamma igen.

– Jag ber för att han ska vakna varje kväll. Allt jag vill är att ha min son tillbaka, säger McLellans mamma enligt Mirror.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.