Bilden till höger är en genrebild och har inget med händelsen att göra.
Bilden till höger är en genrebild och har inget med händelsen att göra. - Foto: Chronicle Live, Northumbria Police/Pixabay

17-åring lämnade småbarnspappa att dö – skröt om det på Facebook

Enligt domstolen skröt 17-åringen sedan om händelsen på Facebook.


17-åringen Connor Jary var släppt mot borgen när det hemska inträffade. Jary var redan tidigare dömd för att bland annat ha brutit käken på två män.

Men under en kväll när Jary var utsläppt så stötte han på en man utanför en pizzeria i South Shields. Männen hamnade i en konfrontation och efter att ha växlat några ord följde Jary efter den andra mannen, Calvin McLellan.

Jary slog McLellan med ett slag, vilket ledde till att han föll och slog i huvudet. Sedan försvann Jary från platsen medan offret låg kvar svårt skadad på marken, skriver Mirror.

Enligt domstolen skröt 17-åringen sedan om händelsen på Facebook med ord som "knockade en snubbe med ett slag" och "han snarkar på golvet" följt av en skrattande emoji.

Småbarnspappan McLellan drabbades av svåra hjärnskador och hamnade i koma.

– Döttrarna frågar varje dag om de kan få träffa deras pappa och blir väldigt ledsna när de inte får. Det kommer att ta tid innan de får träffa honom igen. Det har inte bara förstört min sons liv utan även hans döttrars liv. Allt vi vill är att han ska vanka. Jag vet att han aldrig kommer att bli densamma igen.

– Jag ber för att han ska vakna varje kväll. Allt jag vill är att ha min son tillbaka, säger McLellans mamma enligt Mirror.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här är hoten mot lägre ränta

Kraftigt ned i Japan

Det var i huvudsak nedåt, rejält i Japan, för ledande börsindex i Asien i fredagens förmiddagshandel.

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.