Myndigheterna beskriver det som "fruktansvärt".
1 av 2
Myndigheterna beskriver det som "fruktansvärt". - Foto: TT/Google Maps
2 av 2
- Foto: TT

Tonåring mördade sin mamma – skar av hennes huvud med slaktarkniv

I ena handen höll 18-åringen något som såg ut som en slaktarkniv och i den andra sin mammas huvud.


18-åriga Oliver Funes Machada åtalas nu för det brutala mordet på sin 35-åriga mamma och kommer att genomgå en omfattande rättspsykiatrisk undersökning.

– Jag är inte en läkare, så jag kan inte utveckla det, men det här är en i grunden störd ung man, säger hans försvarare C Boyd Sturges III till Independent och säger också att 18-åringen har psykiska problem.

18-åringen greps vid familjens hem efter att själv ha ringt polisen och berättat vad som hade hänt och vad han gjort, rapporterar New York Post.

Kent Winstead är sheriff i Franklin County i North Carolina, där orten Zebulon ligger och myndigheterna beskriver det som "fruktansvärt".

När han klev ut ur huset chockades grannarna av den brutala scenen. I ena handen höll han något som såg ut som en slaktarkniv och i den andra ska han ha hållit i mammans huvud.

I huset fann polisen mammans kropp och 18-åringens två syskon. Syskonen ska inte kommit till skada enligt Winstead.

– Det känns hemskt att det här kan hända i ditt eget område, med en så tystlåten familj som bor bakom ett vitt litet staket och har en studsmatta och en liten lekplats på baksidan. Att se de två yngre barnen sitta i diket och gråta fick mitt hjärta att brista, berättar Leona Smith som var en av grannarna till familjen till WRAL-TV.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!