Amanda blev mördad av sitt ex – hennes sista ord räddade sonen

- 20/03/2017, 13:55 -
Amanda ex-partner mördade henne och kidnappade deras son.
1 av 3

Amanda ex-partner mördade henne och kidnappade deras son.

Facebook/Google maps

Hennes sista ord ledde polisen till att hitta mördaren.
2 av 3

Hennes sista ord ledde polisen till att hitta mördaren.

Facebook

Mordet ägde rum i Delta, Ohio i USA.
3 av 3

Mordet ägde rum i Delta, Ohio i USA.

Google maps

Amanda Mangas blev mördad av sin sons pappa. Tack vare sina sista ord kunde polisen hitta det kidnappade barnet.

När polisen kom till platsen var det redan för sent för Amanda Mangas, 23. Efter att ha svarat på ett larm tidigt på tisdagsmorgonen kunde amerikansk polis hitta en skottskadad Amanda i sin pappas hem i Ohio.

Förövaren ska vara James Ramey, fadern till deras son, som redan en månad tidigare fått kontaktförbud efter att ha hotat Amanda till livet med en kniv.

Enligt polisen på plats löd Amandas sista ord: "Var är Winston?", något som fick dem att haja till. Snabbt insåg de att den tio månader gamla sonen Winston Ramey saknades i hemmet. Genom att skicka ut en så kallad AMBER-varning med information om barnets namn, utseende och var det senast befann sig till radio och tv kunde en omfattande sökning påbörjas.

Tack vare detta fick polisen in ett flertal tips och kunde stoppa en bil i Indiana, 241 mil bort, senare samma dag. I bilen fann de barnet och Amandas styvmamma, båda oskadda.

Ramey sitter nu häktad, och Amandas sörjande pappa säger sig vara stolt över att ha en dotter som oroar sig över sin son, även in i det sista, skriver CBS.

Har du någonsin känt dig hotad av ett ex?