Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sarah, 27, misstänks för sex med tio år yngre elev – kan inte sluta le

- 24/03/2017, 08:59 -

Den här kvinnan ser väldigt glad ut. Det borde hon inte vara för hon har just misstänkts för att ha haft sex med en minderårig.

Den 27-åriga biologiläraren Sarah Fowlkes ser väldigt glad ut på den bild polisen tagit. Det är konstigt eftersom hon just åtalats för att ha haft sex med en minderårig elev.

Fowlkes är misstänkt för att ha haft en olämplig relation med en 17-årig elev. Hon angav sig själv hos polisen i Lockhart, USA, efter att polisen fattat misstankar, skriver Houston Chronicle.

lärare sex elevBildkälla: Polisen

Sedan oktober 2014 har läraren arbetat i Lockarts skoldistrikt. Efter misstankarna mot henne har hon blivit avstängd från sitt jobb.

Polisen uppger att en anställd på skolan rapporterat att det pågick en relation mellan en lärare och elev. En utredare kom i kontakt med 17-åringen som ska ha träffat och skrivit med Fowlkes. Det ska ha varit en sexuell relation.

– Föräldrar i Lockartdistriktet litar varje dag på att vi tar hand om deras barn och det är inget vi tar lätt på, säger föreståndaren Susan Bohn i ett uttalande.

– Elevers säkerhet är distriktets högsta prioritet. Så snart som vi fått rapporterat om det här agerade vi för att involvera rättsväsendet så att det skulle utredas. Distriktet tolererar inte någon opassande kontakt mellan en lärare och ett barn, säger föreståndaren, skriver Houston Chronicle.

Till den lokala tv-stationen KXAS-TV säger kvinnans försvarsadvokat att hon ler av en anledning.

– Hon ler för att hon vet att hon är oskyldig, säger han till tv-kanalen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om lärarinnan som hade sex med sin elev varje dag och om en läraren som sa att det var "skolans fel" att hon låg med en elev.

Glöm inte att ladda ner vår app för fler spännande nyheter.

Var det rätt att hon stängdes av från skolan?