Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hon drack tre flaskor vin om dagen i tio år – så ser hon ut nu

- 16/04/2017, 18:34 -

Dawn Walker har dömts till fängelse i fem och ett halvt år för att ha huggit sin partner med en kökskniv.

Dawn Walker säger att hon drack upp till tre flaskor vin om dagen i tio år, men nu har hon dömts till fängelse i fem och ett halvt år för att ha huggit sin partner med en kökskniv en utekväll.

35-åringen ska ha attackerat sin partner Damien vid ett bål de besökt tidigare under kvällen. Sedan följde hon efter honom till en annan lägenhet där han hittades i en pöl av blöd. Han hittades i Walkers famn och hon ska ha frågat vad som hänt, skriver Metro UK.

Åklagaren Nigel Booth berättade att Walker påstått att de både att druckit alkohol den kvällen och hon ska även ljugit för polisen om att en tredje man varit med och att det var han som attackerade Damien.

Walker har på 16 år fått en brottsregister med 17 punkter, tio av prickarna handlar om polisövergrepp. Förra året ska hon ha bitit en polis i ansiktet.

Hon har berättat att hon brukade dricka tio flaskor vin på en kväll varje dag på helgerna när hennes barn blev mer "självständiga". Men i veckodagarna ska hon ha varit nykter och tagit hand om sina barn, skriver Metro UK.

Bildkälla: Polisen

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!