Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han fejkade terrorplaner – för att slippa semester med sin tjej

Nyheter | 25/04/2017 15:21

Vem skippar semester egentligen? Tydligen den här killen, som absolut inte ville åka på semester med sin flickvän.

Fråga vilken människa som helst och de skulle typ aldrig säga nej till semester. För vem gör det, egentligen?!

Tydligen är 32-åriga Motapharthi Vamshi Krishna från Hyderabad, Indien, en sådan man.

Han ville absolut inte åka på semester med sin flickvän. Tydligen kände han så starkt för detta att han fejkade en terrorplan, vilket brittiska Metro har skrivit om.

Vamshi hade haft en relation med en kvinna från Chennai i sydöstra Indien. Samma kvinna hade fått honom att lova att de skulle åka på semester tillsammans till Goa.

När han kom på att han inte ville åka bestämde han sig för att skapa en ny mejladress. Från den skrev han till flygplatsen att han hade hört en grupp män diskutera hur de skulle kapa planet.

På detta sätt skulle han kunna störa flygen till Chennai, Mumbai och Hyderabad som han hade "hört" sex män prata om på en restaurang.

Flygplatscheferna tog det här riktigt allvarligt, som de givetvis bör göra, och gav order till säkerhetsansvariga att vara i högsta beredskap.

Men när polisen kopplades in förstördes Vamshis plan något. De kunde spåra IP-adressen genom den mejl han använde, och grep Vamshi i hans hem.

Det visade sig senare att han har gjort flera brott på nätet, och använt sina "skills" till att övertyga en kvinna att gifta sig med honom – trots att han själv redan var gift.

Vamshi åtalas för att ha gett falsk information till en tjänsteman med avsikt att få dem att använda sin kraft att skada en annan person, skriver Metro.

Lärdom: Lita aldrig på en man som är otrogen.

Se även: Staden som lämnades i skräck efter fejkad IS-attack.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du dragit en lögn för att undkomma en jobbigt situation någon gång?